Az Nvidia a napokban bejelentette a SPHYNX: Ampere néven futó új termékeket. Az ajándékcsomagban egy rejtett rekesz is van, amiben egy RTX-alapú  gamer laptop kapott helyet.

Azt nem lehet vitatni, hogy az Nvidia sok-sok újdonságot piacra dobott idén. Megjött például az RTX 40-es sorozat, az RTX 4090 és az RTX 4080 is. Idén azonban úgy tűnik, hogy a termékek palettája nem csak a grafikus kártyákra korlátozódik. A vállalat most néhány különleges és egyedi termékkel bővítette a repertoárját, amely „extrém frissességet” ígér mindenkinek. A SPHYNX: Ampere a szokásos karácsonyi dezodor ajándékcsomagot idézi, amit sokan kapnak karácsonykor. A SPHYNX: Ampere csomagban azonban van egy óriási csavar.

A tipikus dezodor és tusfürdő alatt alatt ugyanis egy rejtett rekesz található.

A titkos rekeszben pedig egy nagy teljesítményű RTX 30-as gamer laptop található, ami sokkal izgalmasabb, mint a dezodor és a tusfürdő.

A mellékelt laptop egy ASUS TUF Dash F15, ami az RTX 3050 mellett egy 12. generációs Intel processzorral is fel van vértezve. Biztos, hogy a mellékelt tusfürdő nagyon Nvidia illatú, de nem ajánljuk senkinek a laptoppal közös zuhanyozást.

Sajnos az Nvidia nem adja ki hivatalosan a csomagot, ehelyett a közösségi oldalakon keresztül nyereményjátékok keretében sorsolják ki. Így tesz egyébként a Dexerto is, ők is kisorsolnak egyet, bár csak azok között, akik az Egyesült Királyságban élnek.

Hogy pontosan milyen a dezodor és a tusfürdő illata, azt nem lehet tudni, csak feltételezzük, hogy férfi illat. Persze milyen király lenne, ha frissen kibontott videokártya illata lenne. Adom!

Ezt láttad már?

700 wattos bestiák és egy új szereplő – Ilyen volt 2022 videókártya fronton

 

×