Kezdetét vette a Steam egyik legnagyobb leárazása, szóval összegereblyéztük a legkiválóbb akciókat.

December 22-én este végre kezdetét vette a Steam szokásos év végi orbitálisa, gigantikusan, hihetetlenül, elképesztően óriási téli vására, amely keretében több ezer játék kapott karcsúsított árcédulát. Az év végi akciózás aztán hamar átfordul év elejibe, hiszen a vásár egészen január 5-ig fog kitartani, ez idő alatt pedig csak sikerül eltapsolni egy kisebb vagyont olyan játékokra, melyek egy részével valószínűleg csak nagyon soká, vagy talán sosem fogunk játszani.

Mivel ezúttal is eszeveszett mennyiségű játékot sikerült a Steamnek leakcióznia, gyorsan átnyálaztuk-átgörgettük, árgus szemeinkkel hátha kiszúrunk pár valóban kihagyhatatlan, különösen pénztárcabarát ajánlatot. Nos, az alábbi 23 remek játékért személyesen vállalom a felelősséget, köztük néhány magyar fejlesztéssel, melyekről úgy véltem, hogy ennyiért vétek volna otthagyni őket:

A listát természetese még napestig lehetne folytatni, hiszen több ezer játék lett hirtelenjében olcsóbb, ezért ha a fentieken túl egyetlen kihagyhatatlan akcióról sem akarsz lemaradni, akkor jobb még január 5. előtt felnézni Steamre, ahol órákon keresztül böngészhetsz a piszok olcsó játékok között. Ha pedig találtál valami kincset, ne légy rest kommentben is megosztani velünk, mi se maradjunk ki belőle!

Ezzel együtt nem mellesleg megkezdődött a Steam 2022-es évértékelője, amely keretében a játékosokat kérdezik az év legjobban sikerült játékairól. A szavazatokat ITT LEHET LEADNI, a győzteseket pedig január 3-án este fogják kihirdetni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

A grafika csúcsa – Ezeknél a játékoknál idén semmi sem volt gyönyörűbb

 

×