Nem ismernek határokat.

A veterán Warzone játékosoknak nem kell bemutatni a RICOCHET előtti időket. A hackerek repkedtek, 100 falon keresztül is lőtték az ellenfeleket, miközben Pókembert megszégyenítő módon mászkáltak a tereptárgyakon saját skinjeikben. Az új anti-cheat valamennyire visszaszorította az ilyen jellegű ténykedéseket, ám kétségtelen, hogy tökéletes rendszer sosem fog létezni.

A Warzone 2.0-ban is láthattunk már repülő járműveket, ahogy egy aimbot vagy wallhack sem számít egyedi esetnek. Ennek ellenére arányaiban sokkal kellemesebb körülmények között játszhatnak a felhasználók. Úgy tűnik azonban, hogy az elmúlt napokban egy újabb módszer kezdi szedni áldozatait. A melee fegyverek helyzete amúgy is megkérdőjelezhető manapság, ez sem fog segíteni a dolgon.

[MW2] first time getting hacked on in Al Mazra. from CallOfDuty

Pályán átívelő késelgetésekben halnak meg a játékosok?

A fenti videóban végre sikerült akció közben is elcsípni a hackert. A mozgóképes bizonyíték feltöltője, AndrewEffteeyay nyugodtan lootolgatott Marshlands közelében, amikor hirtelen megkéselték a karakterét. A hangeffektek alapján úgy tűnhetett, hogy a szobában volt az elkövető, ám a killcam ezek után mindent elárult. A csaló Taraq Village-ből, extrém távolságból vitte véghez a gyilkosságot.

Ezek után nem is volt kérdés, hogy egyértelműen egy új cheat módszerről beszélhetünk, melyet remélhetőleg hamar szűrni tud majd a Warzone 2 és Modern Warfare II védelme. A kommentek között sokan azt is felemlegették, hogy az eredeti Modern Warfare 2-ben is lehetett találkozni hasonló csalással.

Már a gamerek is beperelték a Microsoftot a Call of Duty miatt

×