Lezártul a Qatar Challenge 2022, mutatjuk milyen bravúrokat hajtottak végre egy hónap alatt a FIFA virtuális virtuózok.

A 2022-es FIFA labdarúgó-világbajnoksággal párhuzamosan zajlott az Unibet Magyarország Qatar Challenge 2022 című műsora, mely minden nap jelentkezett 18 órától a Twitchen, amikor a világbajnokságon a csapatok labdába rúgtak. Az tartalomgyártók, mint molnargabo, Mogács Dániel, Bertinho9 és SütőKarcsy is, valamint a Leet munkatársai, Cloud és Hemi minden alkalommal kibeszélték a VB-t,

sőt az aktuális meccseket virtuálisan le is játszották a FIFA-ban.

Voltak olyan meccsek, ahol csak a tizenhatoson kívülről ért a gól, de voltak olyan megkötések is, hogy csakis beadásból lehetett gólt szerezni, vagy például a kapust kicselezve. Egyik nagy kedvenc a Molnargabo kontra Mogács Dániel napon történt, amikor is Gabo bevállalta, hogy az utolsó két találkozót egyetlen kézzel játssza végig. Az eredmény hajmeresztő volt.

 

Egy másik alkalommal például Molnargabo és Bertinho szintén egy kézzel estek egymásnak, az eredmény pedig ismét rettentően szórakoztatóra sikeredett.

 

A világbajnokság döntőjét molnargabo és SütőKarcsy játszották, ahol temészetesen szintén Argentína és Franciaország csaptak össze. Az eredmény hasonló lett, bár itt hosszabbításra és büntetőkre nem volt szükség. Íme a 8-3-as győzelem utolsó gólja:

 

Persze, ha már Fifáról van szó, azért mégiscsak az a legérdekesebb egy neutrális nézőnek, ha bombagólok repkednek. Szerencsére a Molnargabo, SütőKarcsy, Bertinho és Mogács Dániel fémjelezte brigád szeret szép focit játszani.

A világbajnokságon már a csoportkörök második fordulóját játsszák, így természetesen a Qatar Challenge is ezekhez a meccsekhez ért. Az első pár nap legkomolyabb klipjeit itt láthatjátok:

Amikor Karcsy nem szórakozik:

 

Molnargabo jól érzi magát a kanadaiakkal:

 

 

Mogács Úr altat, aztán lecsap:

 

A jó hangulat mellett egyébként a nézők értékes jutalmakat is nyerhettek. Minden alkalommal 2800 PC-s FIFA Pointot sorsoltak ki. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott a FIFA kihívások alkalmával.

×