Van, aki annyira szereti az Xbox konzolt, hogy meg is tudná zabálni.

Való igaz, hogy az Xbox Series S-t talán nem mindenki szereti, tekintettel arra, hogy kisebb a teljesítménye, mint a Series X tesónak, ráadásul erre csak digitálisan tudunk játékot vásárolni. Ennek ellenére, nagyon sokat szeretik viszont a csokoládét, így a kettőt összekötni annyira nem is rossz ötlet.

Elkészült az Xbox Series S kinézetű csokoládé.

Aki esetleg nem tudná, az Xbox Series S az Xbox Series X konzol olcsóbb, digitális változata. A Series S kisebb, olcsóbb és szerényebb teljesítménnyel bír, mint a Series X. Ennek ellenére elég jó opció lehet azoknak, akik lecserélnék az Xbox One-t, és nem akarnak olyan sokat költeni.

Persze a legtöbb játékkonzol alapvetően nem ehető, de vannak kivételek. A németországi Münchenben található Schubert’s csokoládégyár ugyanis készített egy csoki Xbox Series S-t, amit a Microsoft karácsonyi ajándékként küldözget az európai tartalomgyártók és partnerek számára. A csokiváltozat annak ellenére, hogy elég kicsi (jóval kisebb, mint az igazi konzol), igencsak részletes.

A christmas gift from Microsoft. It’s a tiny Xbox Series S made of chocolate and the details are amazing from gaming

 

Akik ismerik a konzolt, láthatják, hogy még a csatlakozókra is figyeltek, ahogy a szellőzőnyílásra is. Sajnos a kép alapján nem lehet megmondani, hogy az oldalsó szellőzőnyílásokat vagy más részleteket is átvették-e. Sankobal, aki szintén ajándékba kapta a csokit, és feltette a Redditre, még nem kóstolta meg a konzolt, így azt sem lehet tudni, hogy milyen ízű, vagy hogy éppen mi van benne.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft idén kitett magáért az ajándék terén. Korábban például egy pizzakészítő készletet küldtek, aminek darabjai nem egyszerre, hanem sorban érkeztek meg. Egy másik évben egy naptejnek álcázott Grey Goose francia vodkát küldtek. A csoki Xbox Series S ezeknél jobb ötlet.

Ezt láttad már?

Váratlan bejelentés? – Xboxra is megjelenik az év egyik legjobb PS-játéka

 

×