A még a múlt hónapban bejelentett The Perceiver sokak figyelmét felkeltette, akik szeretik a kardozós játékokat. Most jött belőle 40 perc gameplay.

Úgy tűnik, hogy sorra érkeznek még az Ázsiában játszódó játékok, legyen az souls stílusú, RPG vagy éppen kaland-akciójáték. A téma egyre népszerűbb, így a PaperGames és a 17ZHE Studio a múlt hónapban leleplezte a The Perceiver című projektet, mely az ősi Kínában játszódik.

A nyílt világú akciójáték az ie 2. század elején játszódik Kínában.

Íme a korábban megjelent előzetes:

 

Nemrég a fejlesztők úgy döntöttek, jobban bemutatják a projektet, így tartottak egy streamet, ahol közelebbről is bemutatták a készülő játékot. Itt 40 percben nézhetünk bele. A projekt egyébként igen ígéretes, a harcok a kard-fight miatt talán kicsit a Sekiróra emlékeztethetnek mindenkit.

 

A videóban sajnos csak kezdetleges formában látható, hogy milyen is lesz a harci mechanika, de legalább megnézhetjük, milyen lesz a világ, illetve belenézhetünk egy boss-fightba is. Egyelőre sajnos nincs megjelenési dátum, de a játékot eddig PS4-re és PS5-re erősítették meg, de a pletykák szerint jön majd PC-s verzió is.

Ezt láttad már?

Túl izgalmas volt az Avatar 2, nem bírta egy néző, elhunyt a moziban

 

×