Tovább dübörög az Epic Games ünnepi játékosztogatása, aminek a legújabb állomásáról sem érdemes lemaradni.

Újabb nap, újabb ingyen játék az Epic Games Store felületén. Csak nehogy hozzászokjunk a végére, ami egyelőre még elég messze van, legalább  9 napra, úgy pedig 9 játékra.

Ez idő alatt minden nap egy új ajándék várja a játékosokat az Epic karácsonyfája alatt gondosan becsomagolva, aki pedig lemarad, az már csak a mások által vadul letépett csomagolópapírt kapja. A december 20-i ingyen játékot pedig melegen ajánlott nem kihagyni, hiszen kisjézuska a legendás

Wolfenstein-sorozat kifejezetten kiemelkedőre sikerült rebootját, a Wolfenstein: The New Ordert hozta.

A játék bár nem találja fel a spanyol viaszt, kifejezetten tökélyre csiszolja az FPS műfajának aspektusait. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy sosem volt még annyira élvezetes halomra lőni a digitális nácikat, mint a The New Orderben. A történetre nem érdemes túl sokat pazarolni, de legalábbis botegyszerű a téma, ellenben a karakterekkel, akik Wolfensteinhez képest kifejezetten jól megírtak, szerethetőek, átélhetőek, emberiek, vagyis tényleg a bajtársainkká válnak.

A The New Order egy fantasztikus feltámadás, mind B.J. Blazkowicz, mind pedig a sorozat számára, amit most mindenki és bárki teljesen ingyenesen megtapasztalhat. Fontos viszont, hogy a szajrét csak december 21. 17:00-ig lehet csak bezsákolni, amikor is egy újabb ingyen játék váltja majd. Az így megszerzett programok viszont örökké a miénk maradnak.

A játékot innen tudod ingyen letölteni!

 

Karácsonyi ajándékot is keresel? Ne tovább:

A 11 legjobb videojátékokos társasjáték, amit egy gamernek karácsonyra adhatsz

 

×