Új állásajánlatokból derült ki, hogy a Horizon-t gyártó Guerilla Games továbbfejleszti Aloy kalandjait. EZT egyikünk sem fogja megbánni!

Nem kevesebb, mint 17 új munkahelyet nyitott a Guerilla Games, egy titokzatos „online projekt” kedvéért. Naná, hogy erre gyorsan lecsapott a gamer sajtó, hiszen mindenki az utóbbi évtized egyik legnagyobb meglepetés sikerének, a Horizon-nak a továbbfejlesztését kezdte el vízionálni.

Nem is járhattak volna közelebb a valósághoz.

Forrás: Sony, Guerilla Games

A VGC megírta: miután a stúdió „gépellenségekkel szembeni kooperatív csaták” tervezésére adott fel álláshirdetést, hogy tapasztalt Senior Combat Designer-t keressen, rögtön hatalmas érdeklődés kísérte az újabb és újabb megnyíló pozíciókat. Nem késett sokáig a hivatalos megerősítés sem: a Guerilla a Lead World Designer-ről szóló ajánlat mellé már ki is írta, hogy miről van szó:

a bővülő Horizon univerzum bemutatkozik a multiplayer közönségnek is.

 

A Twitteren közzétett összefoglaló listáról már az is kiderült, hogy a cég új munkatársait az amszterdami központba veszik fel, ráadásul nem csak online verzió készítésére! A hirdetés alapján

Aloy új szóló (Single-Player), multiplayer (Online Project) és kibővített (External Project) kalandokat is kap a Horizon univerzumban.

Úgy tudni, hogy a stúdió már jó ideje tervezgeti a kooperatív élmény kidolgozását, de többször is megtorpantak valamiért. Korábban kiszivárgott, hogy a Sony már a Forbidden West-hez szeretett volna egy online verziót, de a Guerilla későbbre halasztotta a dolgot – talán egy jó spin-off, vagy a Horizon harmadik része számára. A sorozat következő felvonása egyébként egy nagyon várt VR kiadvány, a Call of the Mountain lesz, jövő februárban.

Talán ezek az ötletek is visszaköszönnek benne:

Hogy tetszenek a Horizon új robotjai? Ezek az AI-koncepciók jöhetnek a folytatásban!

 

×