Néha egészen csodálatos műremekekre bukkanni az interneten, ezúttal pedig egy francia művész munkáin ámulhatunk el, melyekkel bemutatja, hogyan festenének a kedvenceink karaktereink gamerként.

Egy fiatal francia művész, Linda Bouderbala hozzánk hasonlóan a videojátékokon nőtt fel. A kedvencei között olyan mesterművek szerepelnek, mint például a The Legend of Zelda, a Super Mario Bros., vagy a Pokémon, de olyanokat is kedvel, mint a The Witcher, a Tomb Raider, vagy az Assassin’s Creed sorozatok.

Mindez azért lehet fontos, mert sok rajongóhoz hasonlóan Linda különösen élénk fantáziáját is megmozgatta a kérdés, miszerint a kedvenc hőseink, karaktereink, vajon milyen játékosok lennének, ha helyet cserélnének velünk? Az olyan égető kérdésekre, mint például „Lara Croft kipróbálná-e az Unchartedet?”, vagy hogy „Sonic végigszaladna-e a Marión?” – sajnos nem kapunk választ, az viszont a hölgy jóvoltából kiderült, hogy miként kucorognának a kézikonzolt és/vagy a kontrollert szorongatva a kanapén vagy a széken a képernyő előtt.

Linda ugyanis nemcsak elképzelte mindezt, hanem tehetségének köszönhetően papírra is vetette őket. Így például megtudtuk, hogy Kratos cseppet sem egészséges, a nyaknak különösen rossz görnyedésben nyomkodja a PS-t, vagy hogy a Mario-családtól sem idegen a Kart-versenyeken való megsértődés, illetve kiderült, hogy mi Ash kedvenc helye egy kis „pokémonozásra”.

Ami pedig a legjobb, hogy néhanapján felrak a nagyszerű dizájnjaiból a Teepublic nevű webshopba is, ahonnan póló, bögre vagy más egyéb szuper használati cuccra nyomva meg is rendelhetjük tőle, ezzel is támogatva a munkáját. Ha pedig érdekelnek még a hasonló tematikájú művei, akkor mindenképpen csekkold le az Instagram-oldalát is, mert egészen biztosan meg fogod találni a következő mobilos háttérképedet.

Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog

Pokémon

Pokémon

Kirby

Kirby

Mario Kart

Mario Kart

Pac-Man

Pac-Man

Zelda

Zelda

Borderlands

Borderlands

The Witcher

The Witcher

Tomb Raider

Tomb Raider

Assassin’s Creed

Assassin's Creed

Crash Bandicoot

Crash Bandicoot

Rayman

Rayman

God Of War

God Of War

World Of Warcraft

World Of Warcraft

Dota

Dota

Street Fighter

Street Fighter

Soul Reaver

Soul Reaver

Dofus

Dofus

Clash Of Clans

Clash Of Clans

Final Fantasy IX

Final Fantasy IX

Fortnite

Fortnite

Ha pedig érdekel még hasonló, akkor mindenképpen nézz rá erre a cikkre is:

Így néznek ki a kedvenc filmjeink és sorozataink rajzfilmként | KÉPEK

 

×