Aligha érhet nagyobb öröm egy gyereket (meg gyermeklelkű felnőttet) annál, hogy játékkonzol bukkan elő a karácsonyi csomagolás alól! Mutatjuk!

Valószínűleg már az alább látható galériák láttán is megéri videojátékot gyártani, de nekünk is szívmelengető feleleveníteni, hogy milyen volt megkapni az első (és a második-harmadik) legújabb játékkonzolt, amivel anya-apa el is intézte, hogy a gyerekkel az ünnepek alatt már ne is kelljen foglalkozni.

Vannak itt igazi történelmi darabok, amikor egy Atari, vagy Nintendo 64, esetleg egy klasszikus Gameboy landolt a fa alatt. Némelyik kép annyira retro, hogy az ember azt hinné, a századelőn és nem „csak” pár évtizede készült. De az öröm az arcokon,

az LEÍRHATATLAN!

Éld át újra az első ajándékba kapott játékkonzol örömét (köszi a segítséget: Game ‘N’ Watch), vagy vigyorogj egy jól esőt azon, hogy a világban bárhol máshol hogyan durrant el a gyermeki agy, mikor meglátta mi lapul a fényespiros csomagolásban!

Vigyázat, nagyon bizsergetjük a nosztalgiaidegeket: ilyen, amikor egy csapásra egy álom válik valóra, meg persze azonnal rádég a pecsét: GAMER vagy és az is maradsz, öcsém! De mi ezzel a baj, amikor ekkora boldogságot okoz?! Azóta is…

 

Milyen kis ártatlan voltál ugyanennyi idősen, ugye? Akkor még ezek a poénok se estek le:

Gyerekkor OFF – A legjobb felnőtt poénok „ártatlan” rajzfilmekben I. rész

 

×