A válasz igen egyszerű és egyértelmű.

Megmondom őszintén, akárki akármit mond, én nagyon szerettem Henry Cavillt Supermanként, és nagyon tetszett, ahogy feldolgozták a hős eredettörténetét az Acélemberben. Én is nagyon örültem a hírnek, amikor arról folytak tárgyalások, hogy Cavill visszatérhet szerepbe. Közben azonban úgy tűnik, teljesen átalakítják a DC filmes univerzumot, sőt alapjaiban szeretnék újjáépíteni. A fedélzetre most Peter Safran és James Gunn került, akik alaposan átszabják a filmek felépítését.

Ebbe pedig nem fér bele Henry Cavill Superman-je.

Ahogy arról a Variety beszámolt, James Gunn teljesen új filmet ír Supermanről. Az új projekttel egy időben Gunn azt is elárulta, hogy Henry Cavill nem tér vissza a hős szerepében.

„A kezdeti fázisban a történetünk Superman életének egy korábbi szakaszára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani. De volt egy találkozónk Henry-vel, nagy rajongók vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszélgettünk, hogy hogyan dolgozhatnánk együtt a jövőben” – mondta Gunn.

Egyes források a Variety-nek elmondták, hogy a cél az, hogy találjanak valamilyen másik szerepet Henry-nek a DC univerzumban. Szóval még simán lehet, hogy visszatér, csak nem Supermanként.

Cavill az Instagramon is megerősítette a hírt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés

„Szomorú hír. Mégsem fogok visszatérni Superman szerepébe. Miután a stúdió azt mondta, hogy még októberben bejelentik a visszatérésemet, ez a hír nem könnyű számomra, de ilyen az élet” – írta Cavill. „Tiszteletben tartom, hogy James és Peter egy saját univerzumot szeretne felépíteni. Sok szerencsét kívánok nekik és mindenkinek, aki részt vesz az új univerzumban”.

Bennfentesek szerint Gunn már egy ideje dolgozik az új Superman-sztorin. A forgatókönyv a Metropolis városában fiatal riporterként dolgozó hős életét dolgozza fel. Mint Gunn hétfőn kijelentette, az újragondolt DC-univerzummal kapcsolatos további részletek januárban várhatóak.

Ezt láttad már?

Fontosabb ez, mint a játék! – Erre költöttek a gamerek 2022-ben a legtöbbet

 

×