Könnyed játékmód és némi ajándék is várja a játékosokat.

2021 decemberében érdekes játékmód nyomaira bukkantak a Rainbow Six Siege adatbányászok. A többi játékhoz hasonlóan a Ubisoft FPS lövöldéje is ünnepi hangulatba öltözött, melynek része volt egy kimondottan erre az alkalomra készült LTM. Nem titok, hogy meglehetősen vegyes érzelmekkel fogadta akkor a közösség. A játékosbázis egyik része kimondottan utálta a hógolyózást, míg a másik tábor imádta, hogy nem csak a fegyverropogásról szól a Rainbow Six Siege.

Jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy idén valami újjal vagy a fentebb említett, Snow Brawl játékmóddal készülnek-e a fejlesztők. A halloweeni „újrahasznosítás” után sokan az utóbbira tippeltek, úgy tűnik, hogy nekik lett igazuk ezúttal is. Csütörtök délután a fejlesztői fiók is megerősítette a mód visszatérését.

 

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Az elérhető információk és a videók alapján nem sok minden változott a tavalyi felálláshoz képest. Továbbra is az ünnepi köntösbe felöltöztetett Chalet ad otthont a szórakozásnak. A szabályok a következőek:

  • 5 vs. 5 felállás
  • Továbbra is egy körös a meccs
  • Capture The Flag – Az ellenfél zászlaját kell ellopni és elvinni a kijelölt helyre, természetesen a csapatunként pedig megvédeni
  • 5 perces körök
  • Az a csapat nyer, aki kimentett 5 zászlót vagy az idő lejárta után több kimentett zászlóval rendelkezik
  • Nincs Prep Phase, de van respawn

A játékosok kezében továbbra is hógolyóvetőt találhatunk, a pálya pedig extra HP-t, speed boostot vagy épp hógolyókat is tartogat a játékosoknak. Az eseményen ismét kapunk egy ingyenes csomagot, melyben megújult karácsonyi skineket találhatunk. Az event péntek este startol el, várhatóan 18 és 19 óra környékén.

Akciófigyelő: Mától minden nap ingyenes játék a Epicen – Tölthető az első

×