December 15-től minden nap új ingyenes játékot ad az Epic Games, de nem árt sietni, mert mindegyiket csak egy napig lehet behúzni.

Ahogy arra korábbi pletykák már utaltak, decemberben ismét visszatér az Epic Games napi ingyenes játékakciója. Ez azt jelenti, hogy december 15-től minden délután 5 órakor új játék lesz elérhető teljesen ingyen az Epic Store-ban. A nehézség viszont annyi, hogy ezeket mindig csak az adott napon lehet majd beszerezni. Nem árt tehát figyelni az oldalunkat, mert minden nap frissen tájékoztatunk a napi ingyenes játékról.

Ma, december 15-én a Bloons TD 6 ingyenes.

Bloons TD 6

A Bloons TD 6 egy 2018-as tower defense játék, a hatodik a Bloons TD sorozatban, a Ninja Kiwi fejlesztőcsapatától. A játék 2018 júniusában jelent meg iOS-re és Androidra, végül 2018 decemberében kiadták PC-re is. A játékban 2,5D perspektívában kell majmokból álló védelmet létrehozni szerkezetekkel és csapdákkal, hogy megakadályozzuk az ellenséges léggömbök kijutását. Minden kör általában a Bloonok egy előre meghatározott halmazából áll, később pedig olyan speciális tulajdonságokkal és viselkedéssel rendelkező Bloonok spawnolnak, amelyekkel szemben bizonyos védelmek gyenge pontként léphetnek fel. Gondolkodni tehát sokat kell benne.

A Bloons TD 6-ot a kritikusok többnyire pozitívan értékelték, bár hozzátették, hogy a Bloons TD sorozat korábbi sikere hozzájárult a népszerűségéhez.

 

Az ajánlatot erre találod!

Ne feledd tehát, hogy holnap délután 5-kor új ingyen játék érkezik. Arról se maradj le!

Ezt láttad már?

Anime, Cosplay, Gaming – Most olcsóbban vehetsz jegyet a Téli Mondoconra

 

×