Egy megbízható szivárogtató azt állítja, hogy a The Last of Us 3 (vagy The Last of Us Part 3, ha úgy tetszik) már fejlesztés alatt áll.

Persze nem sokkal azután, hogy akkora visszhangja volt a The Last of Us Part II történetének, és megkaptuk PS5-re (hamarosan PC-re is) a felújított The Last of US Part I-et, szinte sejtetni lehetett, hogy folytatódik a játéksorozat. Kétségtelen, hogy a világ egyik legismertebb játéksorozatáról van szó, ám a Naughty Dog korábban azt mondta: egyelőre nem gondolkoznak harmadik részben. Később kiderült, már írják a forgatókönyvet, most pedig úgy tűnik, elindult a fejlesztés is.

Friss szivárgás szerint a Naughty Dog a The Last of US 3 már fejlesztés alatt áll.

 

Egy megbízható szivárogtató szerint a The Last of Us 3 (vagy The Last of Us Part 3) már fejlesztés alatt áll, és a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann vezeti ismét a projektet. Talán sokan közületek nem ismerik annyira ViewerAnont, de például filmes hírek tekintetében megbízható szivárogtatónak mondható. Korábban például ő leplezte le, hogy készül az HBO-nál a The Last of Us élőszereplős sorozat, amiről már tudjuk, hogy igaznak bizonyult.

Az Uncharted is megerősítést nyert?

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Sony az Uncharted játéksorozat újjáélesztésén dolgozhat.  ViewerAnon szerint Druckmann következő játéka valóban a The Last of Us 3. része lesz, így az Uncharted reboot azonban tényleg egy másik stúdióban készül.

 

Ami a The Last of Us multiplayer módját illeti, ViewerAnon úgy véli, hogy az Uncharted előtt érkezhet. Természetesen a most megjelent szivárgásokat egyelőre nem erősítette meg sem a stúdió, sem a Sony, így nem árt fenntartásokkal kezelni. Bár az is igaz, hogy a Naughty Dog korábban megerősítette, hogy a The Last of Us 3. részének történetét már megírták. Ha minden igazak bizonyul, akkor pedig izgulhatunk, hogy miről is szól majd a harmadik rész.

Íme az Uncharted hír:

Uncharted rebootot készíthet a Sony, de nem a Naughty Dog fejleszti

 

×