Az M4 egy elég erős fegyver lehet a battle royale játékban, halálos TTK-val. Íme a legjobb M4 loadout, amit összehozhatsz a Warzone 2-ben.

Már egy ideje bőszen pörgethető a Warzone 2, és egyre inkább elválik, hogy kik lesznek a battle royale játék legjobbjai. Éppen ezért, aki érvényesülni akar, egyre jobban kell figyelnie arra, hogy mit hogyan csinál, és legfőképpen: melyik fegyverrel. Ha számodra sem mindegy, hogy milyen beállítással szállsz szembe az ellenfelekkel, akkor most mutatunk egy jó kis M4 loadoutot.

Az M4 egyértelműen a Warzone 2 metában van, de nem mindegy hogyan szereljük fel.

A klasszikus M4 a Modern Warfare 2 egyik legjobb fegyvere, éppen ezért gyorsan elfoglalta becses helyét a Warzone 2 Al Mazrah pályáján is.

A legjobb M4 Warzone 2 loadout

Az M4-re szerelendő kiegészítőket természetesen angolul írjuk, mert a játékban is így találod majd meg, hogy mit hová kell illeszteni.

  • Muzzle: Echoless-80
  • Barrel: Hightower 20″ Barrel
  • Optic: Cronen Mini Pro
  • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
  • Magazine: 60 Round Mag

Ezt az M4 loadoutot az Echoless-80 Muzzle-lal szereltük fel, amely javítja a fegyver lövedékének sebességét, de elég távol maradhatsz ahhoz, hogy ne vegyenek észre a minimapon. A Hightower 20″ Barrel szintén a lövedéksebességet növeli, valamint az általános sebzést is nagy távolságba.

Az optika ebben az esetben ízlés szerint cserélhető, de a Cronen Mini Pro előnyös lehet, mivel nagy pontosságot adhat anélkül, hogy az egész képernyőt kitakarná. Az Underbarrel az FSS Sharkfin 90, ami erősen javítja a visszarúgás-kezelést, hogy az M4 középtávon jól használható legyen. Al Mazrah pályán ez előnyös.

Persze a Warzone 2-ben az egyik legfontosabb, hogy legyen elég lőszer az ellenfél kiiktatásához, így elengedhetetlen a 60 Round Mag, amivel nem kell olyan gyakran cserélni a tárat.

Perkek és felszerelés

  • Alap Perk 1: Double Time
  • Alap Perk 2: Bomb Squad
  • Bonus Perk: Resupply
  • Ultimate Perk: High Alert
  • Lethal: Semtex
  • Tactical Equipment: Flash Grenades

A kiegészítők tekintetében a Double Time perk lehetővé teszi egy másik elsődleges fegyver, például egy SMG vagy egy sniper beépítését a loadoutba. A robbanóeszközök gyorsan elintézhetnek, ezért a Bomb Squad extra védelmet nyújt. A Resupply 30 másodpercenként újratölti az equipmenteket.

Al Mazrah tele van épületekkel, ahol a játékosok elrejtőzhetnek, így nehéz kiszúrni minden ellenséget. Szerencsére a Vanguard csomagban megtalálható a High Alert, amitől a képernyőd pulzál, ha kiszúr egy játékost. Nem lehet hibázni a Semtex-szel a Flash gránáttal párosítva.

Szerencsére az M4 egyike a Warzone 2-ben alapból elérhető fegyvereknek, így csak annyit kell tenned, hogy eléred a 4. szintet, hogy feloldd a Gunsmitht. Persze eltarthat egy ideig, amíg megtalálod a tökéletes fegyvert a Warzone 2-ben, így ha az M4 nem működik, akkor válthatsz a TAQ-56 AR-re.

Ezt láttad már?

Ez a fegyver lehet a héten érkező Warzone 2 frissítés legnagyobb nyertese

 

×