Különös történetet mesélt el a színész.

Nicolas Cage-et nem hiszem, hogy be kellene mutatni. Ha nem vagyunk kimondottan filmrajongók, a személyével kapcsolatos mémek biztosan szembe jöttek már velünk az interneten az elmúlt években. Legutóbb A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya alkotásban láthattuk, ahol tulajdonképpen önmagát alakította. Az IMDB alapján pedig jövőre legalább hét filmben szerepel valamilyen módon, így egy ideig még biztosan a vásznon láthatjuk.

A pályafutása alatt rengeteg érdekes sztori és történet került napvilágra Cage-ről, ám az elmúlt napok ezt újabb szintre emelték. A gyerekkorába engedett némi bepillantást a színészóriás, nem feltétlenül olyan módon, mint amire a rajongók számítottak.

Nicolas Cage meg volt róla győződve, hogy földönkívüli!

A színész gyerekkorában azt hitte, hogy nem a Föld az eredeti otthona. Éppen ezért a szülei kénytelenek voltak elvinni több orvoshoz is, hogy megállapíthassák, igazolhassák emberi mivoltát. Ezek után nem is meglepő, hogy a vizsgálatok eredményei sokkolták, miután kiderült, hogy teljesen normális, emberi szervekkel és csontokkal rendelkezik.

Nem árt hozzátenni, hogy a szülei viselkedése sem segített ebben a témakörben. Elmondása szerint édesapja azt mondta, hogy úgy érzi, hogy be kell mutatkoznia Cage-nek, annyira idegennek tűnik. A színész azt sem titkolta, hogy nehezen tudott kapcsolatot teremteni más emberekkel. Legnagyobb hatással David Bowie játéka volt rá a The Man Who Fell to Earth filmben, olyannyira, hogy ennek hatására kezdett el színészkedni. Talán jobb nem is tudni, hogy mi derül még ki az ikonikus színészről.

Forrás: Mafab / Independent 

Ilyen lenne a Star Wars, ha a rohamosztagosok tudnának célozni

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×