A győztes mindent visz.

Azt hiszem a mai játékosoknak és tartalomfogyasztóknak sem a Fortnite-ot, sem MrBeastet nem kell bemutatni. Az előbbi utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb ingyenes játéka. MrBeast pedig a YouTube egyik királya, aki eszetlen pénzosztogatásával hívja fel magára a figyelmet. Ezeket általában valamilyen különleges feladatokhoz köti, de az is előfordult már, hogy teljesen ingyenes éttermet nyitott pár napig.

A Fortnite Chapter 3 lezáró eseményén többeknek feltűnt, hogy egy MrBeastet ábrázoló Outfit bukkant fel az űrben. Nem is volt tehát kérdéses, hogy a Chapter 4-ben biztosan debütál valamilyen kollaboráció a cég és a videós között. Arra azonban senki nem számított, amit az Epic Games hétfő este bejelentett.

Egymillió dolláros versenyt rendeznek szombaton, a győztes mindent visz!

Az Epic Games évek óta szervez in-game versenyeket, kupákat, ám ilyen volumenű kihívásra még nem volt példa a játék életében. Az azonban kétségtelen, hogy MrBeast a virtuális térben sem szereti elaprózni a dolgokat. A legjobb az egészben, hogy kis túlzással bárki elviheti a közel négyszáz millió forintos pénznyereményt, hazánk játékosai is próbálkozhatnak majd szombaton.

MrBeast’s Extreme Survival Challenge – A tét 400 millió forint

A verseny a fenti nevet viseli, melyből hamar leszűrheti bárki, hogy nem egy átlagos battle royale kupáról lesz szó. A kihívás egy egyedi Creative pályán kerül megrendezésre, melyet hosszú hónapok óta készített az Epic Games és az Atlas Creative csapata. A főszerep a túlélésé lesz, rengeteg veszély leselkedik majd a játékosokra, miközben a pályán található érméket is érdemes lesz felcsipegetni.

A kihívás szombaton veszi kezdetét, magyar idő szerint 18 órától, ezt követően három óráig próbálkozhatunk pontgyűjtéssel. A hivatalos leírás alapján a három órás időintervallumban bármennyi alkalommal nekieshetünk a pályának, az a meccs fog csak számítani, ahol a legtöbb pontot sikerült összegyűjtenünk. A legtöbb pontot elérő játékos viheti haza az elképesztő, 1 millió dolláros pénzdíjat. A legjobb százezer játékos a fenti, limitált esernyőt tudhatja majd a lockerébe, melyet más módon nem lehet majd megszerezni. A sziget már a keddi Fortnite frissítés után megnyitja kapuit, a „Play” felületen az Island Code alatt a 7990-6907-8565 számsor beírásával gyakorolhatunk rajta a szombati megmérettetésig.

Ide kell majd beírni a kódot

Questek és skinek

December 13-án, a délutáni órákban küldetések is elrajtolnak a Fortnite-ban, melyek teljesítésével egy Spray-t és Loading Screent gyűjthetük be. Ezek egészen január negyedikéig elérhetőek lesznek majd, így nem feltétlenül kell sietnünk. Természetesen a „mester” sem marad skinek nélkül, két csomagot és több tárgyat is megvásárolhatunk majd a játékban.

MrBeast Outfit

  • MrBeast Smasher Pickaxe: “This Can Break Through Most Buildings!”
  • Beast Backdrop Wrap: “My Design’s On a Thunder Shotgun!”

MrBeast6000 Outfit

  • Prize Package Back Bling: “This Bag is Bursting at the Seams!”
  • Beast Claw Pickaxe: “My Hand Is Also a Weapon!”
  • Wrapped and Revved Glider: “I Rode a Car Onto the Island!”

Természetesen a pénzszórós emote sem maradhat ki a listából:

Ne feledjétek, ma délutántól már lehet gyakorolni a pályán, szombat 18:00 órától pedig az éles összecsapás kezdődik majd. Szombaton a Discover fül alatt, a Competitive szekcióban találhatjuk majd meg a versenyt tartalmazó játékmódot.

A Fortnite Competitive szekció alatt lesz a verseny playlistje

Sok szerencsét kívánunk!

Elképesztő ajándékesőt hoz a keddi Fortnite frissítés

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×