Az eladási listát vezette egy ideig, nem is véletlenül.

A manapság népszerű multiplayer címek szinte kivétel nélkül ingyenesek. Az így kiesett pénzt természetesen valahogy vissza kell termelni, ilyenkor lépnek be a képletbe a kozmetikai tárgyak. Ezeket Battle Pass belépők és külön megvásárolható skinek, kiegészítők formájában implementálják a fejlesztők. Valós, in-game előnyhöz papíron nem juttatják a játékosokat, így a közösség nagy része is elégedett az ilyesfajta modellel.

A Call of Duty ingyenes módja, a Warzone 2.0 sem kivétel ez alól, ahogy a régi kliens sem volt. Az elmúlt évek során néhány esetben érte csak kritika a cég fejlesztőit. Ezek közül az egyik a Modern Warfare 2019-es Roze skinjét érintette, a játékosok szerint jelentős előnyt adott a fekete Operator kinézet. Éppen ezért kapták fel a fejüket sokan, amikor pár nappal ezelőtt egy meglehetősen hasonló csomag bukkant fel a Warzone 2.0 boltjában.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők már meg is változtatták az LA Thieves skint!

A játékosok imádták a csomagot, hamar a Steam eladási listájának előkelő helyén találhattuk, miközben a többi csapatkinézet a legjobb 50 között sem volt. A CharleINTEL csapata nemrég posztolta a fenti képet, melyen jól láthatjuk, hogy rengeteg piros elemmel gazdagodott a ruházat. Minden jel arra mutat, hogy a fejlesztőkhöz is eljutott a közösség egy részének kritikája, így máris nerfelték a potenciális Roze utódot. Ami ennél is bosszantóbb lehet, hogy nagy eséllyel a játékosok nem kapják vissza a pénzüket sem. Nem véletlenül, hiszen vásárláskor elfogadják annak feltételét, hogy a designerek később átszabhatják a megvett skint. Néhány Xbox és Battle.net tulajdonosnak engedélyezték a Refundot, ám egyénenként eltér az elbírálás.

Mi az és hogy működik a focis mód, a Warzone Cup a Warzone 2-ben?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×