Íme minden, amit tudni kell a közelgő Warzone Cup LTM-ről, ami a Season 1 Reloaded frissítéssel érkezik a Warzone 2-be.

Még mindig javában tart, sőt még csak most jön az igazi izgalom az idei FIFA foci világbajnokságon. Természetesen az Activision is szeretett volna valamilyen focis élményt behozni a Call of Duty-ba, így napokon belül érkezik a Warzone Cup LTM játékmód, ami egyfajta Rocket League élménnyel kecsegtet.

Igen, ATV járgányokkal kell focizni.

Bár a Warzone 2-vel a vadonatúj DMZ mód is megérkezett, a játékosok már alig várták, hogy belevethessék magukat az új játékmódokba. A dolgok viszont eléggé megváltoznak a Season 1. közepén. A Warzone 2 Season 1 Reloaded frissítése elhozza a Combat Record funkciót, de a focirajongókra is vár egy meglepetés.

Mikor indul a Warzone Cup?

A különleges játékmód a Season 1 Reloaded frissítéssel érkezik a Call of Duty blog szerint. Azt még nem tudni, hogy az LTM már az első napon elérhető lesz-e, de a Season 1 Reloaded frissítés december 14-én, szerdán indul.

Hogy működik a játékmód?

A Warzone Cup LTM-ben a játékosok Al Easima pályán találják magukat, ahol speciális ATV járműveket irányítva próbálják meg az ellenfél kapujába juttatni a labdát. Ha nehéz elképzelni, hogy hogyan, akkor gondolj a Rocket League-re. Itt is hasonló a koncepció: járművek segítségével kell egy labdát az ellenfél kapujába juttatni.

 

A Warzone Cup meccseken két, három operátorból álló csapat mérkőzik meg. Az ATV-k egy speciális képességgel vannak felszerelve, amivel a hatalmas labdákat mozgatni lehet a pályán. Különlegesség, hogy fel lehet majd robbantani az ellenfeleket, vagy simán elsodorni őket az útból.

Ezt láttad már?

KÖTELEZŐ! – Ez a Warzone 2.0 fegyver lézerként szedi áldozatait

 

×