A Leet Webshopjából szemezgettünk.

Éppen csak pár napja ért véget a Black Friday időszaka, máris folytatódnak az ünnepi akciók. December beköszöntével egyre közelebb érkezünk a karácsonyi időszakhoz, melyet természetesen a Leet Webshop csapata sem hagyhatott szó nélkül. December elsején el is startolt a „Gamer Karácsony” időszaka, mi pedig a legjobb ajánlatokból csemegézünk. Ahogy az lenni szokott, a felhozatal ezúttal is meglehetősen sokrétű, a perifériáktól kezdve, az asztalokon át, egészen a tabletekig mindent megtalálhatunk.

Nézzük is a Leet Webshop – Gamer Karácsony legjobb akcióit!

GDK Gamdias Daedalus E3 Gaming Asztal

A GDK Gamdias Daedalus E3 asztala több kiváló tulajdonsággal is rendelkezik. A kinézete meglehetősen minimalista, miközben a funkcionalitásán sem esik csorba. Az innovatív szerkezeti kialakítás mellett a fejhallgató- és pohártartó is a repertoár részét képezi. A felület szintén említésre méltó, hiszen egy olyan szénszálas felülettel vonta be a gyártó, melyen gyakorlatilag bármelyik modern egér talpa jól érzi magát. A terhelhetőséggel sem lesznek problémák, 100 kilót is elbír az asztal, könnyedén felpakolhatjuk a monitor(ok) mellé a gépházat is.

74990 helyett 44 990 Ft

White Shark GK-2022W/R-HU SHINOBI

Kihagyhatatlan választás, kiváló ajándék lehet karácsonyra bármely gamer számára. A Shinobi első változata sem volt rossz, ám a „v2” kiadás minden korábbi hibát kijavított. Méretének köszönhetően bármelyik asztalon elfér, miközben a magyar kiosztásról sem kell lemondanunk. Az USB-C kábel cserélhető, így esetleges megtörés vagy bármilyen probléma esetén is pillanatok alatt folytatódhat a móka. Az RGB világításról sem kell lemondanunk, a keycapek alatt pedig Outemu Red kapcsolót találhatunk, mely nem csak gyors, de viszonylag halk is.

22 990 Ft helyett 16 290 Ft

Rapoo VH530 7.1 Gamer Headset

A Rapoo fejhallgatója minden földi jóval érkezett a boltok polcaira. Virtuális 7.1 hangzás, zajszűrös mikrofon és több színnel operáló LED világítás. Over-ear kialakításának köszönhetően nem csak extra kényelmes, hanem a ki- és beszűrődő hangokat is tompítja. Az USB csatlakozásának hála pedig hangkártyánk sem szól bele a hangzásba, pár pillanat alatt használhatjuk is a csatlakoztatás után.

21 990 Ft helyett 8 990 Ft

…és a többiek

Kimondottan érdemes lehet végigböngészni a teljes kínálatot. A jelenlegi ajánlatok között találunk székeket, fejhallgató tartókat, de billentyűzetekből és egerekből is széles választékból lehet csemegézni. Tabletekre, külső SSD-kre, akciós hálózati eszközökre is lecsaphatunk. A dobozos játékok rajongói is örülhetnek, hiszen több AAA címet is megtalálhatunk a listában.

A teljes felhozatalt >IDE< kattintva érheted el! 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×