Hát bizony ezen a héten is érdemes rámenni az Epic Games mézesmadzag, mindenkinek ingyen kínált játékaira.

Robbanékony akciók, nyers húsból született földön túli lények és veszedelmes földönkívüliek – az Epic Games következő ajándékai között. Töltsd le és tartsd meg örökre – e hét csütörtökétől ezt a két ínyencséget:

Wildcat Gun Machine

Több mint 40 fegyver, többféle robot és számos édes kiscica áll rendelkezésedre, hogy sötét kazamatákban tomboló nyers hús démonok hordáin vágd át magad a győzelemig. Ez egy fékevesztett és gusztustalan, ám annál élvezetesebb kaland, nagyon változatos eszközökkel, szóval aligha fogsz unatkozni! Az ötletes boss-okkal is operáló kihívásokat persze fejleszthető holmikkal viheted végig!

Saints Row IV Re-Elected

Nálad tökösebb elnököt aligha hordott a Föld a hátán, és most bizonyíthatod is a rátermettségedet! Egy idegen faj támadta meg a bolygót, és már csak rajtad – illetve egy elég tekintélyes és furcsa fegyverarzenálon – múlik, hogy leigáznak-e minket. Vad nyílt világú játék – alakítható fegyverekkel és küzdőterekkel, testre szabható karakterrel és öltözékekkel.

 

Csodát egyik cím sem vár a gépedtől, de a Wildcat Gun Machine ideális konfigurációja kicsit éhesebb az itt megszokottnál, míg Saints Row IV Re-Electeddel szinte biztosan nem lesz semmilyen problémád. Mindkét játékot ingyen töltheted egyenesen az Epic Games Store felületéről december 8-tól egészen december 15-ig – itt lehet csekkolni a gépigényeket is.

Mindeközben az Amazonra is érdemes odafigyelni:

Akciófigyelő | Ezt a 8 remek játékot adja ajándékba az Amazon decemberben

 

×