Úgy tűnik, hogy sok dolog átalakul a DC filmes univerzumában, például Aquaman sem marad a helyén.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi években nem igazán arattak nagy sikert DC élőszereplős filmjei, legalábbis ha az összképet nézzük. Így a stúdiók most jelentős átalakításokat végeznek, ám hogy ez hová vezet majd, egyelőre kérdéses. Az viszont biztos, hogy több film és szereplő búcsúzik. A The Hollywood Reporter szerint úgy tűnik, hogy

Jason Momoa az Aquaman és az Elveszett királyság után már nem lesz Aquaman.

Sőt: a DCU tervei szerint egy másik karaktert alakíthat majd az univerzumon belül. Igen, ez a DCU, nem a DCEU. A megújult univerzum vezetője már James Gunn és Peter Safran lesz. Bár Gunn munkásságát már ismerhetjük például olyan horrorfilmek kapcsán, mint a Démonok között sorozat és Az apáca, valamint az The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Békeharcos producere. Meglehetősen széles a skála.

A DCU jövőjét illetően a lap azt írja: a Snyderverse gyakorlatilag megszűnik, a Wonder Woman 3 pedig nem valósul meg. Az Acélember 2 és minden további Aquaman-film ugyanerre a sorsra jut, sőt lehet, hogy a Black Adam sem kap folytatást.

Azonban a vezetők szeretnék megtartani Jason Momoat. Jelenleg Lobo karakterének megformálásáért van versenyben, akit korábban Emmett J. Scanlan játszott. Lobo egy idegen a Czarnia bolygóról, aki csillagközi zsoldosként és fejvadászként dolgozik.

Lobo felélesztése jelezheti azt az irányt, amelyikbe Gunn és Safran szeretné elvinni DCU-t. Lobo eredetileg a Marvel képregények Punisher (A megtroló) paródiája, akit még Stan Lee is a kedvenc karakterének nevezte a rivális képregényuniverzumban.

Persze mindez nem megerősített, de ha igaz, akkor igencsak gáz, hogy nem valósul meg az Acélember 2, miután Henry Cavill nemrég döntött úgy, hogy örömmel visszatér Superman szerepébe. Mi lesz itt?!

Ezt láttad már?

Bejött a Far Cry Primal? – Akkor ezt az őskori játékot is imádni fogod

 

×