Íme egy játék, ami egy primitív korban játszódik, amikor a túlélés azon múlik, hogy mennyire bánsz jól az íjjal.

Ha szereted a régi korokban játszódó játékokat, akkor van egy olyan ajánlatunk, amire érdemes lesz figyelni. A Primitive egy nyílt világú túlélő játék lesz, ami a kőkorszakban játszódik. Könyörtelen környezettel, óriásragadozókkal és más emberekkel kell szembe szállnod egy letűnt korban.

Az Unreal Engine 5-ben készülő játék az előzetes alapján lenyűgöző világot tár elénk.

 

A fejlesztő Games Box egyébként a Far Cry Primalt említi fő inspirációként, szóval belső nézetű játékra lehet számítani, ahol a túlélés érdekében bizony meg kell küzdenünk az elemekkel. Olyan, mintha egy ősi, lakatlan szigeten kötnénk ki, és esély sincs arra, hogy bárki valaha ránk talál.

„A projekt még a fejlesztés korai szakaszában tart”mondta Tomasz Supel, a stúdió vezetője. „A Primitive közel áll az olyan címekhez, mint a Far Cry Primal, de a játék sokkal erősebben fókuszál több ezer évvel ezelőtti világra” – tette hozzá.

A nyílt világú Primitive a túlélést más műfajokra jellemző elemekkel is ötvözi majd. Jelenleg a Primitive PC-re készül, a  Steamen lesz elérhető, de megjelenési dátum még nincs. Neked hogy tetszik eddig?

És ez?

Hamarosan érkeznek a Charlie Chaplin videójátékok – Végre valami új?

 

×