A legendás színész és rendező munkásságából merítene ihletet a fejlesztőcsapat.

Manapság sokszor éri kritika a játékipart, hogy az eredeti ötletek helyett csupán folytatások vagy remake-ek érkeznek a boltok polcaira. Ebben lehet némi igazság, főleg az utóbbi évek megjelenései alapján. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a háttérben ne dolgozhatnának olyan projekteken a stúdiók, melyekről korábban szó sem lehetett.

Éppen ezért lehet izgalmas a CBS legújabb bejegyzése. A jelenlegi információk szerint egy kanadai stúdió, a Bdfrent Games csapata hosszú évek küzdelmes munkája után megszerezte a Charlie Chaplin játék(ok) jogait. Ehhez a család, az örökösök bizalmát is el kellett nyerniük, akik több követelményt is felállítottak. Nem lehet szexizmus, rasszizmus a játékokban, ahogy a tartalomnak is teljesen erőszakmentesnek kell lennie.

NFT-k is érkezhetnek a játékba?!

Akármennyire is furának tűnhet a kérdés, sajnos teljesen jogos volt a felvetés. A Bdfrent csapata bevetette volna a modern technológiát a címekben, ám a kiadójuk pillanatok alatt éles irányváltást jelentett. Szerencsére ez alapján nem kell félnünk, hogy valamelyik Chaplin skint csak NFT formájában szerezhetjük be.

 

A fejlesztők szerint sosem csinált senki játékot még a legendás filmrendező, színész szellemi munkásságából, ám ez nem teljesen igaz. 1988-ban az US Gold kiadott egy MS-DOS játékot, melyről pár percnyi gameplayt meg is tekinthetünk a fenti videóban. A friss cím stílusáról, megközelítéséről egyelőre nincs információ, de annak legalább már örülhetünk, hogy az utált NFT-kkel nem kell majd foglalkoznunk szórakozás közben.

Mi történne, ha fejest ugranál egy fekete lyukba?

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×