Hiába szeretnének a kiadók nagy leleplezésekkel előrukkolni a pénteki The Game Awardson, sorra jönnek a szivárgások. Most a Diablo IV járt így.

Kétségtelen, hogy egy egész korszak gyermekei várják, hogy végre megjelenjen az ikonikus sorozat folytatása, a Diablo IV. Mindezt persze annak ellenére, vagy inkább pontosan azért, mert a Diablo Immortal nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, például a mikrotranzakciós rendszer miatt. Korábban persze már kiszivárgott egy erős gameplay a Diablo IV-ből, a Blizzard szeretett volna valamit bejelenteni az idei The Game Awardson. Hiába, mert a megjelenési dátum már kiszivárgott.

Ha minden igaz, a Diablo IV 2023. június 5-én jelenik meg.

 

A szivárogtató elvileg ezt az információt a Microsoft Store rejtett fájljaiból nyerte ki, így hogy mennyire biztos vagy hiteles, az persze kétséges. Ez egyébként hétfőre esik, ami szintén adhat némi kétkedésre okot. A Diablo IV megjelenése ettől függetlenül valóban 2023-ra van betervezve, szóval ha nem júniusban, akkor is megkapjuk jövőre. Már ha ez vígasztal valakit. A Twitter bejegyzésből egyébként még az is kiderül, hogy 80 gigabájt szabad helyre lesz szükségünk a telepítéshez Xboxon.

Érdekesség, hogy a The Game Awards előtt nem csak ez, de például a következő Star Wars játék megjelenési dátuma is kiszivárgott. A pénteki élő eseményen valószínűleg a hivatalos dátumot is kapunk, egyéb izgalmas bejelentések mellett. Sőt az is kiderül persze, hogy mi lesz az Év játéka.

Ezt láttad már?

Nem sokon múlt, de csak kiszivárgott – ekkor jöhet a Star Wars Jedi: Survivor!

 

×