Úgy tűnik, hogy csak egy fejlesztői videó kellett ahhoz, hogy a League of Legends rajongók lelkesedni kezdjenek a Project L iránt.

Való igaz, hogy már jó régen bejelentette a Riot, hogy készül egy verekedős játék a League of Legends univerzumában, de régóta nem hallottunk róla semmit. Nemrég azonban megtörték a csendet friss fejlesztői videóval, ami betekintést enged abba, hogy a LoL karakterek miként viselkednek a 2D-s harcban.

A LoL rajongók alig várják, hogy játszhassanak vele.

Nemrég, egészen pontosan december 5-én a Riot Games egy friss fejlesztői videóban mutatta be, hogy hogyan is állnak a verekedős játékkal. A legmeglepőbb persze az, hogy miközben már lehetett tudni arról, hogy készül a játék, a Redditen a rajongók hihetetlenül lelkesek lettek.

„Az animációk annyira simák” – írta egy rajongó a Redditen. A fejlesztői videó egyébként a játékmechanikára összpontosított, bemutatva a harcot. A rendszer lehetővé teszi, hogy egy másik Runeterra karakter segítségét is igénybe vegyük, ami megnyitja az utat az összetett kombók előtt.

 

Többen kiemelték, hogy a fejlesztők kiválóan alkották meg, hogy hogyan mozognak a karakterek a harc közben. Mindenkinek sajátos mozgása van, ami remekül illeszkedik az eredeti személyiséghez és mozgáshoz. Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy a LoL rajongóknak bejön a dolog.

Egyértelmű, hogy sokan izgatottak lettek most a Project L miatt. Sajnos még egy kicsit várnunk kell rá, a játékról ugyanis valamikor 2023-ban hallhatunk újra. A megjelenési dátumot még egyáltalán nem tudni, szóval türelem.

Ezt láttad már?

Nem sokon múlt, de csak kiszivárgott – ekkor jöhet a Star Wars Jedi: Survivor!

 

×