Felnyitották az állapotos nő „hasát” az ellenőrző ponton, és nem hittek a szemüknek: ennél merészebb már csak az lett volna, ha lenyeli.

Régen volt ekkora napja a vámosoknak a kínai Makaó félsziget zhuhai-i repülőterén:

állapotos nőt kellett lekapcsolni, mert valami nagyon nem stimmelt a pocakjával.

A kép illusztráció! Forrás: Newton Baby

A saját állítása szerint 5-6 hónapos terhes asszony elég természetellenes testtartással közlekedett – mint később kiderült, nem is véletlenül: ott, ahol a gyermekét kellett volna hordania, valami teljesen más lapult. A biztonsági szolgálatot tervezte kijátszani olyan módon, hogy szilikonból készült álpocakot hordott,

benne 202 darab Intel CPU-val és 9 darab iPhone-nal!

Top 30 Body Pregnant GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Mivel a terhes nőket jellemzően kikímélik az udvarias alkalmazottak, a kuangtung-i csempész abban bízott, hogy majd könnyebben átengedik az ellenőrző kapun. Még az sem kizárt, hogy összejött volna, ha ő, vagy az a személy, aki rávette a bűncselekményre, nem ennyire mohó. Szerintünk a testére ragasztott eszközök mennyisége miatt bukott le, hiszen

ennyi alkatrész és telefon a legóvatosabb becsléseink szerint is legalább HÚSZ kilogrammot nyom,

tehát már érthető, hogy a közleményben miért írtak „természetellenes testtartást”. Ha valóban „csak” alig féléves terhes lett volna, az tized ennyi többletsúlyt jelent, amivel mindenféle probléma nélkül kellett volna közlekednie, viszont így alighanem vonszolta magát.

Ezzel a műpocakkal bukott le. Forrás: MyDrivers

A Dexerto úgy számol, hogy az új eszközök értéke sem lehetett semmi: a nőnél talált Intel Alder Lake CPU-k összesen legalább 50 ezer dollárba kerülnek, amihez vígan hozzá lehet csapni még tízezret az iPhone-okért. A csempész műpocakja tehát kb. 60 ezer dollárt, vagyis több mint 23 millió forintot érhetett.

Óvatosan a „könnyű” melók ígéretével, mert csempészeket egészen váratlan helyeken is toboroznak:

Már a GTA Online-ban toboroznak fiatal drogcsempészeket, drogszállítókat

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×