Súlyos függőségéből egy másik videojáték rántotta ki, de a Blizzard mégis rávette, hogy streameljen kicsit a legújabb bővítménnyel.

A World of Warcraft legendás arról, hogy mennyire rá lehet kattanni: a hozzá kapcsolódó függőség visszatérő poénja volt az Agymenőknek és több epizódos feldolgozást kapott a South Park-ban. Ha szerencsénk van, sosem kellett végignézni, amint egy embertársunk felnőtt pelenkába csomagolja magát, hogy még ritkábban kelljen felállnia a játék mellől. Tudjuk, hogy megtörtént…

Warcraft Memes/Gifs #2 🤣 - General Discussion - World of Warcraft Forums

A talán legsikeresebb MMORPG-hez néhány napja jött ki a Dragonflight című bővítmény, amihez mindjárt kapcsoltak is egy Twitch-kampányt minden idők talán leghíresebb WoW-megszállottjával, David Harbour-ral – szúrta ki a PC Gamer. A Stranger Things sheriffje annak ellenére ment bele, hogy a premierhétvégén részt vesz a buliban, hogy anno komoly nehézségek árán szabadult csak meg a World of Warcraft-tól.

Forrás: Blizzard

A színész bevallotta: a 2005-ös éve egy az egyben ment a levesbe, mivel kb. fel sem állt a WoW akkori verziójából. Úgy fogalmazott,

„az a videojáték romba döntötte az életem: teljesen elhagytam az agyam és kemény függővé váltam”.

Forrás: Blizzard

A Netflix sorozatsztárja érdekes módon egy másik game, a The Sims segítségével tudta letenni a WoW-ot, de ezek szerint nem egy egész életre. A Blizzard rávette, hogy más híres streamerek (Maximum, AnnieFuchsia, Naguura és Larsfest) társaságában játszon a Dragonflight-tal. A Twitch-en közvetített több mint kétórás játék szó szerint vérre ment Harbour esetében, hiszen kockáztatta a visszaesést. A játék rettenetesen vicces promójában meg egyenesen „az életét”:

 

A World of Warcraft: Dragonflight ezen a héten indult hódító útjára, kezdetben egy rakat szerverproblémával (ami ennél a multiplayernél egyáltalán nem szokatlan), de most már stabilan gyűjti az újabb függőket.

Reméljük, ehhez hasonló intézkedésekre máshol nem lesz szükség:

Hivatalos: Kína megoldotta a kiskorúak játékfüggőségét

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×