A fejlesztő Raven Software szerint átmeneti leállásról van szó. Akárhogy is, ciki a dolog, mert az egyik frissítéssel már az eredeti WZ-ben is baj volt.

A Raven bejelentése szerint két frissítés ugrik a nemrég megjelent CoD Warzone 2.0-ból, mert felül kell vizsgálniuk a játékosok által jelzett problémákat. Nem ez az első alkalom, hogy egy upgrade fejfájást okoz, hiszen az eredeti WZ-ben szintén akadtak kínos leállások. Okozott is felhördülést, és a gamerek nem felejtenek egykönnyen, szóval az újabb eltávolítás csak fokozza a frusztrációt.

Forrás: Raven Software

Annak ellenére, hogy a játékuk néhány héttel a megjelenés után több tízmilliós játékosszámmal büszkélkedhet, az Infinity Ward és a Raven Software hibát hibára halmoz: az ingyenesen játszható Battle Royale hemzseg a bugoktól, így a franchise rajongóinak csalódottsága teljesen érthető.

Két népszerű Field Upgrade-et kapcsoltak le: a Battle Rage-et és a Dead Silence-t – jelentette be Twitteren a Raven.

 

A GameRant úgy véli, hogy a zömmel negatív felhasználói észrevételek miatt döntöttek így, mivel egyre szaporodtak a játékmenetet érintő, screenshot-okkal is alátámasztott kritikák. Nagyobb baj, hogy jócskán akadtak olyanok, akik például a Dead Silence végleges eltávolításában bíznak. Amikor a közönséged ilyesminek szurkol, az minden, csak nem jó jel. A WZ2 esetében ráadásul azok véleményét támasztja alá, akik a kezdetektől úgy vélik, hogy a játékot túl nagy kapkodással dobták piacra.

Egy gyors tippet azért adunk az élményhez:

Így oldhatod fel a Warzone 2.0 és a Modern Warfare II összes fegyverét

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×