Karácsony alkalmából igazán kedves lesz a Valve: egy rakás Steam Decket sorsolnak majd ki a gamerek között. Így tudsz jelentkezni.

Kétség sem fér hozzá, hogy a Valve igazán kitett magáért, amikor megalkotta a Steam Decket. Erős gép lett, nagyon jó tulajdonságokkal, ami képes a legtöbb PC-s játékot futtatni úgy, hogy bárhol játszhatunk vele. Ha nem hiszed, nézd meg a teszteket. Egyedüli problémának talán az róható fel, hogy a megjelenéskor hamar elfogyott a készlet, illetve igen drága lett a kis hordozható konzol. Ez a tényező azonban megszűnik, ha olyan szerencsés vagy, hogy nyersz egyet. Erre pedig nagy esély is van, hiszen a

Valve egy rakás Steam Decket oszt ki majd ingyen a The Game Awards alatt.

Ezt persze nem csak az idei videojátékos díjátadó, de karácsony alkalmából is teszik. A jó hír, hogy a játékra az EU-ból, így Magyarországról is lehet jelentkezni.

Mit kell tenni?

Hogy legyen esélyed megnyerni a konzolok egyikét, jelentkezni kell a sorsolásra, majd a Steam platformon keresztül kell nézd az idei The Game Awardsot. A regisztráláshoz az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy az EU-ban kell tartózkodnod. Ezenkívül kell hogy legyen egy Steames vásárlásod a 2021. november 14. és 2022. november 14. közötti időszakból az ország ellenőrzéséhez, és persze az is kell, hogy ne legyen tiltás a fiókodon.

A Steam december 9-én élőben közvetíti majd a The Game Awardsot, a jó hír pedig, hogy minden percben sorsolnak egy nevet azok között, akik nézik a műsort. Fontos tehát, hogy jelentkezz is, és nézd a The Game Wards díjátadót a Steam platformján.

Amikor kisorsolnak valakit, privát üzenetet kap, így lehet majd igényelni az ingyen Steam Deck konzolt! Regisztrálni a játékra EZEN AZ oldalon lehet, Steames bejelentkezés után! Hajrá, sok sikert!

Ezt láttad már?

Hát ez kész! – Így néznének ki a Marvel szuperhősök BÉBIKÉNT

 

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×