Az Epic Games Store egy hétig elérhető ingyen játékairól ezúttal sem érdemes lemaradni!

Az Epic Games ismért őrületes ajándékdömpingre készülődik, ami a játékosok számára azt jelenti, hogy az ünnepi időszakban minden egyes nap valamilyen értékes és érdemes játékot ajándékoznak mindenkinek, aki ellátogat a digitális boltjukba. Ehhez hasonló akcióval egyébként sehol sem találkozhatunk, szóval nagyon érdemes figyelni a híreket, hogy pontosan mikor is indul a meglepiáradat.

Addig viszont van még egy-két józan hetünk, amit az Epic láthatóan nem óhajt ellazázni, és heti váltásban töretlenül szórják a játékosok nyakába az ingyen játékokat. Decemberre fordulva pedig kifejezetten értékes címekkel örvendeztetnek meg bennünket, hiszen a december 1-től egy teljes hétig bezsákolható játékok összértéke több mint 15.000 forintban állapítható meg.

Az egyik ingyen cucc az XCOM-ot és a Heroes of Might & Magic-et keresztező Fort Triumph lesz. Ebben stratégiai játékban hasonlóképp fedezhetjük fel a világot, mint a legendás HOMM-sorozatban, míg a taktikus harcokat a szintén kultikus űrlényes-inváziós sorozatból emelték át. A Fort Triumph pedig nem egy Frankenstein szörnye: az ötvözet abszolút működik, így ha visszasírod a Heroes 3-at, akkor erre MINDENKÉPP nézz rá.

Persze csak miután lecsekkoltad az iszonyatosan menőnek ígérkező készülő HOMM III társasjátékot!

 

A másik ingyenes szajré Justin Arnold játékfejlesztésre okító programja, az RPG in a Box, amiben bármiféle programozási vagy modellezési előismeret nélkül lehet elkészíteni életed legnagyobb játszható kalandját. Ha például nem te vagy a családban az egyetlen gamer lelkű személy, akkor mindenképpen merülj el benne, hiszen az alkotásaidat – azaz a játékaidat – ott helyben, frissen kipróbálhatják, vagy körbeküldheted a haveroknak is.

A játékokat az Epic Games Store felületén tudod a játéktáradhoz adni, mához (december 1-hez) képest még egy hétig, azaz december 8-ig. Ha ezt ebben az időintervallumban megteszed, akkor az akció ingyenessége után is megmaradnak – örökre.

Mindeközben az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni, ami most összesen 8 remek játékot osztogat:

Akciófigyelő | Ezt a 8 remek játékot adja ajándékba az Amazon decemberben

 

×