Már közösségi gyűjtés is indult az új platformos megjelenésért! Persze borsos az árcédula, de az élményért alighanem megéri.

Egyedül, vagy akár negyedmagaddal is játszhatod majd az Archon Studio legendás stratégiai játékának új változatát. A Heroes of Might and Magic III: The Board Game ugyanúgy kalandközpontú társasjátéknak ígérkezik, mint a videojáték – írja az IGN. Ezek szerint

harcba szállhatsz a Rampart, a Fortress, a Castle, a Necropolis és a Dungeon oldalán is.

Forrás: Ubisoft

Ezekhez a frakciókhoz persze saját figurakészlet jár, és az elején kettő közül választhatsz – a szerint, hogy izmozni, vagy varázsolni szeretsz jobban. A világ újonnan felfedezett részeit méhsejt alakú darabokban pakolhatod fel fokozatosan a táblára, de

itt sem úszod meg, hogy a városod fejlődéséhez összegyűjtögess minden fontos nyersanyagot, műtárgyat, kincset.

A társasjáték egyébként készen áll a megjelenésre, de a sorozatgyártáshoz még kell egy sovány 51 ezer dolláros (20 millió forintos) tőkeinjekció. Erre ITT indult Kickstarter kampány, ami alig több mint 24 óra alatt már 1,1 millió dollárnál állt. Sőt! 750 Magyarországról befutó támogató után magyar nyelvű változatot is készítenek belőle!

 

Több mint sikeres gyűjtés, pedig a játékot nem adják ingyen: az alap game 72, a bővített változat 191 dollárba (28.400, illetve 78.400 forintba) kerül.

Hazánkban is készül egy forradalmi újdonság – láttad?

Újabb ígéretes MAGYAR játék készül, aminek főszereplője a Szent Korona

 

×