Sokan úgy érzik, hogy a keresztény vallás lehetne a God of War játéksorozat következő színhelye.

Bár már november elején megjelent a God of War Ragnarök, sokan még mindig nem értek a történet végére. Bár a készítők eredetileg trilógiában akarták feldolgozni az északi mitológiát, végül úgy döntöttek: itt lezárják a történetet. Legalábbis ezt a szakaszt, ugyanis talán a jövőben még érkeznek GoW játékok. Sokan persze amiatt izgatottak, hogy melyik mitológiai területen folytatódik Kratos kalandja.

Sokan szeretnék, ha a kereszténység jönne.

Figyelem: a cikk innen spoileres!!!

A God of War Ragnarök befejezése eléggé nyitva hagyta a lehetőségeket. Kratos, Mimir és Freya együtt maradtak, igyekeznek újjáépíteni a 9 birodalmat a Ragnarök után. Atreus pedig elmegy óriásokat keresni. Hogy hová jut Kratos legközelebb, egyelőre nem lehet tudni, de mint kiderült: sokan örülnének, ha a keresztény isten kerülne a középpontba.

Ahogy arról a GamesRadar is beszámolt, a rajongók a Redditen vitatták meg az említett témát. Többek között GIANTkitty4 azt írta: „legyen harc Uriéllel és a többi arkangyallal”.

„Szívesen harcolnék Mihály, Lucifer, Azrael, Samael, vagy a Négy Lovas ellen. Lássuk a Mennyországot, a Poklot és az Édent. Nagyon jó lenne” – írta egy másik kommentelő.

„Imádnám, ha Kratos lenne valahogy felelős Lucifer mennyből való lezuhanásáért” – vetette fel az ötletet egy másik rajongó.

Nos, bizonyára sokan izgatottak az ötlet miatt, ám a keresztény angyalok és isten kiirtása a God of War-ban valószínűleg nagy port kavarna. Arról nem is beszélve, hogy a 2018-as God of War elvileg már felvetette a lehetséges régiókat.

A négy égtáj

Aki figyelmes volt a 2018-as God of Warban, láthatott egy érdekes táblát Odin raktárában. Itt jól látható 4 háborúra utaló szimbólum, mely egy-egy országra utal. Ezek a következők: Görögország, Egyiptom, Japán, Északi vidék.

Ez alapján logikus lenne feltételezni, hogy a God of War a jövőben vagy Egyiptomban (igen, tudjuk, hogy Kratos a képregényben már járt Egyiptomban), vagy pedig Japánban játszódik majd. Ezt persze csak a jövő tudja megmondani. Az viszont biztos, hogy Kratos következő kalandjára jó sokat kell még várunk!

Ezt láttad már?

Igen, megtörtént: A God Of War már kánon az MCU-ban

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×