A Warzone guru ismét segít a közösségen.

A kezdeti Warzone 2 hírek még arról szóltak, hogy nem igazán lesznek hangsúlyosak a loadoutok az új játékban. Aztán ahogy erre közelebb érkeztünk a megjelenés időpontjához, világossá vált, hogy a fejlesztők megváltoztatták korábbi döntéseiket. Jelen pillanatban háromféle módon is hozzájuthatunk az előre összeállított fegyvereinkhez, könnyen lehet azonban, hogy a jövőben a lehetőségek tárháza tovább fog bővülni. Éppen ezért kiemelten fontos lehet, hogy tisztában legyünk a „legjobb” választásokkal mind fegyver, mind kiegészítők szintjén. Szerencsére ezúttal is akad segítségünk, a Warzone-nál már sokat bizonyított WhosImmortal személyében.

Nézzük is, hogy mely kiegészítőket érdemes választanunk!

Első körben azokat a kiegészítőket nézzük meg, ahol konkrét ajánlásokat lehet tenni. Nem minden kategória ilyen, azokról majd a bejegyzés második felén ejtünk néhány szót.

Muzzle

Ebben a kategóriában rengeteg jó választás van, ha egyet kellene kiemelni, akkor a Polarfire-S lehet az. A kiegészítő erősíti a fegyverünk lövedékeinek sebességét, növeli a sebzési távolságokat, illetve a visszarúgáson is finomít. Néhány hátránnyal is rendelkezik, például az ADS sebesség és az Aim stabilitás is megszenvedi a felrakását, ám az előnyei még mindig a felszerelése felé billentik a virtuális mérleget.

Laser és Optics

Laser kategóriában egyértelmű győzteseket avathatunk, a FFS OLE Laser és VLK LZR 7MW párosa lehet a legjobb választásunk. Statisztikáikban megegyeznek, így bármelyik mellett letehetjük a voksunkat. Optics esetében már a személyes preferencia is beleszól a dolgokba, ahogy a várható tűzpárbajok távolsága is. WhosImmortal az alábbi kiegészítőket ajánlja:

  • Közelharcra: Cronen Mini Pro/Slimline Pro
  • Közepes távolságokra: VLK 4.0 Optic/Schlager 3.4x
  • Távoli vadászatra: SP-X 80 6.6x

Rear Grip

A Rear Gripek a Warzone 2 egyik legjobb kiegészítői, hiszen jelentősen segíthetnek a fegyverek visszarúgásának megtartásában. A stability kicsit megszenvedheti, ám a többi kiegészítővel ezt megfelelően ellensúlyozhatjuk. A legjobb választás ebben a kategóriában a STIP-40 lehet.

Ammunation és Underbarrel

A lőszerek esetében nem igazán kérdéses a választás, a jelenlegi statisztikák alapján egyértelműen a High Velocity lehet a legjobb opciónk. Underbarrelek tekintetében is meglehetősen jól állunk, a Lockgrip Precision-40 azonban kimagaslik a mezőnyből.

A többiek

A többi kategóriában nem avathatunk egyértelmű győzteseket. Ennek ellenére azért néhány tippet kaptunk a tartalomgyártótól:

  • Stock esetében nem igazán beszélhetünk jó választásról, sok build ki is hagyja, hiszen túl sok a negatív tulajdonságuk.
  • Barrel esetében sincs egyértelműen jó döntés, közelharcra kisebb, rövidebb, míg távolabbi pötyögtetésre minél hosszabb Barrelt érdemes felszerelnünk.
  • A tárak tekintetében sincs egyszerű dolgunk, itt is beleszólhat az egyéni preferencia. A legtöbb esetben azonban a „középső” választás lehet a legjobb, hiszen ezzel be is lőttük az arany középutat.

A fenti javaslatok, tanácsok nem szentírások, ám kiindulási alapnak tökéletesek lehetnek bárki számára. Érdemes kipróbálni minden szimpatikus loadoutot, javaslatot, hogy kiderüljön, melyik is felel meg legjobban a saját szájízünknek, játékstílusunknak.

Végtelen pénz?! – Így teszik tönkre a Warzone 2 és DMZ meccseket

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×