Remélhetőleg az Activision napokon belül befoltozza a hibát.

A Warzone 2.0 startját kiemelten figyelik a fejlesztők. Nem véletlenül, hiszen jól tudták, hogy a belsős tesztkörnyezet sem elég arra, hogy az potenciális hibajelenségeket, bugokat még a kiadás előtt megtalálják. Az óriási felhasználó bázis pár óra alatt több meccset játszik le együttesen, mint a programozók az elmúlt hónapokban, így a felmerülő problémák is hatványozottabban jönnek elő. Ezek egy része a több millió hardverkonfigurációból adódik, míg a másik részük a játékmotor szoftveres hibáiból.

Múlt hét szerdán már kaptunk egy hotfix jellegű csomagot, ám úgy tűnik, hogy továbbra is lesz min dolgozni. Vasárnap JGOD, a veterán Call of Duty „szakértő” egy gamebreaking bugra hívta fel a játékosok és az Activision figyelmét.

Végtelen pénzt csinálhatnak a játékosok, mellyel tönkretehetik a meccseket!

Úgy tűnt először, hogy csak DMZ-ben működik a glitch, ám a hozzászólásokból hamar kiderült, hogy a Warzone 2.0 is érintett. A játék nemes egyszerűséggel több mint egymillió dollárt ad a játékosoknak, ha a virtuális pénzköteg túl közel van egy földön található fegyvertől. A hibát sokan fegyverszintezésre is használják, két fegyver kimaxolására van lehetőség egyetlen egy meccs alatt. A bugot nem igazán érdemes direkt módon kihasználni, könnyen lehet, hogy az Activision figyeli az ilyen eseteket. Ennek ellenére érdemes lehet tudni róla, hiszen bármikor beleszaladhatunk a végtelen pénzzel felvértezett ellenfelekbe.

Kutyát nem érdekli a DMZ? – Sokan még fizetnek is, hogy ne kelljen játszani

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×