Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden VB napon 18 órától jelentkezik a Qatar Challenge nevű műsor, ami neves influenszereket vonultat fel és a focivilág, na meg a FIFA híreivel foglalkozik.

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden VB napon 18 órától jelentkezik a Qatar Challenge nevű műsor, ami neves influenszereket vonultat fel és a focivilág, na meg a FIFA híreivel foglalkozik, miközben a szereplők igyekeznek esély latolgatni, természetesen játék közben.

A vasárnapi műsorban SütőKarcsy és Bertinho feszült egymásnak, így ők voltak azok, akik igyekeztek a legjobb tudásuk szerint bemutatni, hogy mire is számítanak a tegnap esti csúcstalálkozó kapcsán.

Mindkét játékos őrülten jó formában játszott, csak úgy záporoztak a lövések mindkét kapura, viszont az eredményt egyikőjük sem tudta a saját malmára hajtani. Karesz és Berti összecsapása egy körömrágós meccs végén egy kiegyenlített, 2-2-es eredményt hozott.

 

A valóságban ez a találkozó nem volt ennyire gólgazdag, viszont a világbajnokság egyik legizgalmasabb meccse volt eddig. A csapatok folyamatosan támadták az ellenfél kapuját, állandóan helyzeteket alakítottak ki. A végeredmény döntetlen lett (1-1, így Karesz és Bertinho „jól jósolt”), ezzel pedig még bármi megtörténhet a csoportkör harmadik fordulójában.

A Qatar Challenge 2022 ezen felül a nézőknek nem csupán szórakozást, hanem nyereményeket is kínál. Minden műsorban kisorsolásra kerül egy 2800 PC-s FIFA Point csomag. Ehhez nem kell mást tenni, mint jól válaszolni a chaten a nap kérdésére, s várni, hogy a műsor végén a Moo.bot kihúzza a neveteket!

Ezt olvastad már?

Kiborultak a játékosok az új Weekend League Reward-rendszer miatt

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×