A világbajnokság során szünetel a klubfutball, így Team of the Week csapatot sem tud hirdetni az EA Sports.

A világbajnokság során szünetel a klubfutball, így Team of the Week csapatot sem tud hirdetni az EA Sports. Ezt kiküszöbölvén kitalálták a kanadai fejlesztők, hogy a ligahiátus idejére beszüntetik a TOTW lapok megjelenését, na meg az ezekhez köthető jutalmakat is. Ez persze erősen érinti a Weekend League-et is, hiszen a TOTW keretekből voltak eddig élesítve a Red Pickek, na meg a Premium TOTW Pack is az aktuális keretből szórt lapokat.

Már egy ideje azt kérik a felhasználók az EA-től, hogy promólapok is nyithatók legyenek a hétvégi Pickekből. Nos, az új rendszer technikailag elhozta ezt, de ettől még nem boldogok a játékosok.

 

Az új, s feltehetően csak ideiglenes, WL-rendszerben 84+ Player Pickeket, na meg Minimum Overall pakkokat lehet szerezni. A legjobb esetben három 84+ Player Pick akár Iconokat is dobhat, de sajnos sok esetben 84-85 fölé nem nagyon megy. A Gold Rare lapok pedig nem képviselnek túl nagy értéket, így érthető, hogy sokan kiborultak az új rendszer láttán.

Rxcky például Rank I-et ért el a hétvégén, csupán csak egyszer kapott ki, mégis talán a lehető legrosszabb jutalmakkal távozott. szomorúságát egy Twitter posztba öntötte, s osztotta meg a követőivel.

Véleményem szerint egyébként jó az irány, de az ár-érték arányt tekintve a Rankokhoz kötném a Pickek minőségét. Egy Rank I-II-s teljesítményért bőven járhatna 86+ Player Pick, a többi, egyébként rosszabbul teljesítő játékos pedig megkaphatná a most is tapasztalt 84+ Player Pickeket. A Minimum Overall csomagokat is ehhez igazítanám, a 83+-ból 85+-ra emelném a jutalmakat a magasabb szinteken.

Ott volt például hazánk egyik legjobb FIFA játékosa, molnargabo, aki 20-0-át játszott a hétvégén, s a legjobb nyitása egy Gold Oblak volt, a többi mind 84-es.

Jelenleg nem éri meg 9-11 győzelemnél tovább hajtani, ezen pedig csak az EA Sports tud változtatni.

Ezt olvastad már?

FIFA: November vége van és nincs értelme 125k-s pakkot nyitni

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×