Furcsa módon elképesztően oda van mindenki az új Wednesday Addamsért. Mutatjuk, hogy néz ki valójában a 20 éves színésznő, Jenna Ortega.

A sors különös fortélya, hogy Jenna Ortega szülei nem akarták, hogy színésznő legyen, de a 6 éves Jenna egyszer elbűvölte anyját, amikor előadott egy drámai monológot, amiben hisztérikusan sírt. Az erről készült videót végül feltöltötték a Facebookra, nem kellett tehát sok, hogy felfedezzék a tehetségét.

Bár Jenna az évek alatt több filmben szerepelt már, én például a Bébiszitter 2-ből emlékszem ár leginkább, most lehet, hogy itt az áttörés, hogy mindenki megismerje.

A Netflixen ugyanis megjelent az Addams Family kislányát középpontba állító Wednesday sorozat.

Érdekesség, hogy bár a karakter a régi Addams Family filmekben is érdekes volt, itt különös kettősség játszik. Miközben elképesztően visszataszító próbál lenni a karakter a hétköznapi világgal szemben (ironikusan persze), Jenna Ortega játéka mégis érdekessé, sőt vonzóvá teszi. Nem véletlen tehát az sem, hogy egyre többen keresnek rá a 20 éves színésznőre, vagy nézik végig a sorozatot, melyben Wednesday tulajdonképpen nyomozóvá válik.

Ha pedig csak azért kattintottál bele ebbe a cikkbe, mert érdekel, hogy néz ki Jenna valójában, akkor íme a képek. A sorozatot pedig cserébe illik megnézni, mert nem fogsz csalódni.

 

Ezt láttad már?

Gyerekkornak annyi – A Bambiból is brutális horror készül

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×