A Micimackó, a Grinch és a Pán Péter után a Bambi sem ússza meg, hogy mindent újragondoljunk a gyerekkorunkról.

Az utóbbi időben egyre többet lehetett arról hallani, hogy klasszikus meséket dolgoznak fel horrorban. Úgy tűnik, hogy a tendencia nem lassul, és miközben még egyetlen klasszikus mese alapján készült horrort sem láttunk, újabbakat és újabbakat jelentenek be. Már tudjuk, hogy készül véres horror a Grinch, a Micimackó és a Pán Péter alapján is, most egy újabb történet ölt horror formát.

A Bambi a horrorban igazi vérengző vadállat lesz.

Természetesen ezért a horrorért is az a Rhys Frake-Waterfield felel majd, aki a fent említett filmeket is megvalósítja. Ez azért is jöhet létre könnyen, mert az eredeti Bambi regény, ami 1923-ban jelent meg, már jogi szempontból szabadon felhasználható. Bár sokan a Disney 1942-es rajzfilmje miatt emlékszünk rá, a horror nem ilyen lesz.

Ha minden igaz, a történet szerint az anyját elvesztő Bambi terrorizálni fogja majd az erdőbe tévedő embereket. A címe a Bambi: The Reckoning lesz, és fontos tudni, hogy nem a Disney rajzfilm lesz az ihletadó. Egyébként ahogy mostanában minden Disney filmből, a Bambiból is készül majd élőszereplős változat. A kérdés már csak az, hogy melyiket várjuk jobban? A horrort vagy az élőszereplős változatot?

Ezt láttad már?

Rettegés Sohaországban? – Micimackó után érkezik a Pán Péter horror is

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×