FUT Sheriff legújabb tweetje már a „hivatalos” statokról árulkodik.

Az elmúlt két-három évben szinte mindegyik nagyágyú kapott már egy megfizethető verziót magából a FIFA Ultimate Teambe. Éveken át milliós tétel volt szerezni magunknak Ronaldo, Mbappé, vagy Neymar lapot, ezért is jött jól az EA Sports Flashback SBC vonulata.

Ezek “gyengébb” kiadásai az eredeti lapoknak, amik inkább a sztárok karrierjének elejét tükrözik. Például Neymar gyorsabb volt, mint alap lapja, jól vezetett labdát, de nem passzolt olyan jól, valamint nem kapta meg az 5/5 áldást sem.

Most úgy tűnik, hogy Lionel Messi is bekerül ebbe az elitbe, s így remélhetőleg többeknek lesz lehetősége ismét hasznos Messit irányítani. Idén már kapott egy POTM lapot a kiemelkedő teljesítménye miatt, ám ma már nem számít egy villámgyors játékosnak, emiatt pedig kiszorul a tényleges metából. Ezen a helyzeten változtathat a közelgő Flashback kiadása!

 

FUT Sheriff legújabb tweetje már a „hivatalos” statokról árulkodik, ami úgy fest igazolja az előző gondolatmenetet. Az új Messi nem a lövéseivel és passzaival fog kimagaslani a tömegből, hanem a mozgékonyságával és a gyorsaságával. Összességében azon sem lennék meglepve, ha ezt a lapot is CAM pozícióban használnák egy Engine-nel, ugyanis ilyen statok mellett utolérhetetlen és lekövethetetlen lenne, miközben prémium passzokat osztogathat.

Amit nem tudunk még, az a Work Rate, ami remélhetőleg High/Med, vagy High/Low lesz. Egy Med/Low, vagy Med/Med javíthat a lap megítélésén, de az első két verzió tenné igazán hasznossá. S mivel egy Flashback lapról beszélünk, így valószínűleg nem lesz 4/4 csillagos a lap, a gyengébb lábát hármasra saccolnám.

Az SBC árától is függ, hogy megéri-e kiszedni Messi új lapját, de az biztos, hogy nem milliós tétellel kell számolni. Ezek a nosztalgikus lapok többek között azért jelennek meg, hogy mindenki számára elérhetővé tegyenek legendás játékosokat, na meg, hogy más fókuszba kerüljenek a meta szempontjából.

A hivatalos statok felbukkanása azt jelzi, hogy már a kertek alatt jár Messi új lapja, remélhetőleg már ma megérkezik a FIFA 23-ba!

Ezt olvastad már?

Újabb World Cup Hero kap garantált SBC-t a FIFA 23-ban

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×