A fejlesztők betartották az ígéretüket.

Nem titok, hogy a Battlefield 2042 nem tartozik a DICE/EA legjobban sikerült címei közé. Ha a Steames statisztikákat nézzük meglehetősen szomorú számokkal találkozhatunk, alig 14 ezer játékos gyilkolja egymást a szervereken. Könnyen lehet azonban, hogy ez napokon belül megváltozik, hiszen bő két héttel ezelőtt meglehetősen érdekes hírekkel jelentkeztek a fejlesztők. A Season 3 újdonságait bemutató videóban elhintették, hogy a fejlesztések és átalakítások mellett a játék fizetős modellje is megváltozhat.

Azt ígérték a pár perces bemutatóban, hogy a harmadik szezon startjakor a cím megérkezik az Xbox Game Pass Ultimate / PC és EA Play szolgáltatásokba. A Game Pass-t rengeteg esetben már 300 forintért is beszerezhetjük, így aprópénzért ugorhatunk fejest a Battlefield világába.

PC-n is elérhetjük

Szerdán élesedett is a cím a Game Pass / EA Play könyvtárakban!

Az Xbox Game Pass Ultimate és PC csomagok alapértelmezetten tartalmazzák az EA Play-t. Ennek köszönhetően külön előfizetés nem kell már a Battlefield 2042 letöltéséhez. Egyszerre örülhetnek ennek köszönhetően a PC, Xbox One és Xbox Series S/X tulajdonosok is. Ha ez sem lenne elég csábító, akkor a korábban kihirdetett ingyenes időszakokban párszázas ajánlat nélkül is kipróbálhatjuk az FPS játékot. Ez platformonként eltér majd, így érdemes duplán feljegyezni, hogy az általunk preferált készüléken mikor próbálhatjuk ki. Az időpontok a következőek:

  • Xbox: December 1. 21:01-től december 5. 8:59-ig
  • PlayStation: December 16. 17:00-tól december 23. 17:00-ig
  • Steam: December 1. 19:00-tól december 5. 19:00-ig

5 zseniális videojáték, aminek már sosem lesz folytatása – pedig nagyon kéne

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×