Öt cím uralja a hetet a szolgáltatón, és mindegyik másért – legendás sorozatok köszönnek el, vagy újulnak meg, aztán ott vannak a Galaxis őrzői is.

Amennyire jó, annyira szívfacsaró a hét a Disney+ nézőinek, hiszen nagy finálék jönnek, de a kedvenc tartalmak egy része ezzel véget is ér – van, amelyik végleg. Az időzítés nem véletlen: ezen a hétvégén van advent első vasárnapja, ami a szórakoztatóiparban szezonközi leállásokat, sorozatfinálékat és nagy integetéseket jelent.

Elton John, Farewell Tour: Élőben Los Angeles-ből (november 21-től)

Ezt már csak azért is nézd meg, mert a koncert magyar idő szerint hétfőn napközben zajlott a Dodger Stadion-ban, ami a zenész búcsúturnéjának utolsó állomása volt, Észak-Amerikában. Ennyire friss élőzenei esemény ritkán adódik, és tényleg élőben streamelték. Érdekesség: az énekes ugyanitt lépett rá a világhír felé vezető útra, 47 évvel ezelőtt. Az élő legendák utolsó mohikánja, na!

 

The Walking Dead, 11. évad 24. BEFEJEZŐ rész (november 21-től)

Ugyancsak felkerült a kínálatba minden idők legsikeresebb zombisorozatának végkonklúziója, amiben csúcsra jár a dráma és az izgalom! Bárcsak az egész sorozat ilyen lett volna! Vérmocskosan szép, pattanásig feszült tabló – tengernyi karakternek, aki az elmúlt 11 évben a világvégével harcolt. Szép integetés, nem érdemes kihagyni, már csak a végén érkező meglepetés miatt sem.

 

Star Wars: Andor 1. évad 12. ZÁRÓ rész (november 23-tól)

Ennek is vége, csak kicsit máshogy, hiszen a meglepetés sikert arató sorozathoz már jó ideje bejelentették a folytatást. Lesz második évad, de jócskán várni kell rá – jövő ilyenkorig biztosan. Addig itt a fordulatos finálé az első sorozathoz!

 

American Horror Story: NYC 11. évad 1-2. rész (november 23-tól)

A horrorantológia legújabb évadja egy hete ért véget a hulu-n és máris útnak indul a Disney+-on. Egy ’80-as évek elején, New York-ban történő sorozatgyilkosság nyomozásába némi Túl a barátságon és True Detective-hangulat is vegyül. A brutális esetek egyébként gyűlölet bűncselekmények: meleg férfiak ellen követik el őket.

 

A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás (november 25-től)

A Marvel legmókásabb hőseivel indul az advent a Disney+-on: Peter (Chris Pratt) nagyon szomorú karácsony előtt, mióta se család, se nő, ezért legjobb barátai, Drax (Dave Bautista) és Mantis (Pom Klementieff) – nyilván Mordály (Bradley Cooper) segítségével – különleges meglepetést eszel ki. De Kevin Bacon nem osztozik a boldogságukban…

 

Jön még:

Avatar, A hiphop Diótörő,

illetve a sorozatok között új epizódok ezekhez:

Kerge kacsák, Télapuk, Megalapozott kétség, Örökség: az LA Lakers igaz története, Üdv Wrexhamben, A Grace klinika, Szerelmes hazugságok, A Titokzatos Benedict Társaság, Mások bosszúja, The Kardashians

Addig nézd, míg biztosan lehet:

Nagy bajban a Disney+ – mi lesz így a tartalmaiddal?

 

×