Továbbra is kihagyhatatlan elemei egy-egy squad repertoárjának.

Az elmúlt 48 órában a Warzone rajongók bizony nem unatkoztak. November 16-án, szerda este hivatalosan is elstartolt a Warzone 2.0, mely a Modern Warfare II motorjára épül. A fegyverrepertoárt is ebből a címből örökölte meg a battle royale mód, így némi előzetes elképzelésünk lehetett a legjobb választásokkal kapcsolatban.

Egyértelmű, hogy Primary választások között a a TAQ-56 és Lachmann 556 párosa viszi most a prímet. Nem szabad azonban elfeledkeznünk a többi kategóriáról, akkor sem, ha esetleg nem annyira élvezetes egyelőre, mint annak idején. Sokan kritizálják a snipereket, hiszen míg korábban szórakoztató volt lőni a távcsöves fegyverekkel, addig manapság a fejlövés sem jár garantált öléssel a legtöbb esetben.

Nézzük is, mely két sniper mellett érdemes letennünk a voksunkat!

 

Úgy tűnik, hogy az első hetekben az MCPR-300 és az SPX-80 duója lehet a legjobb választás. Ha nem is garantáltan ölnek instant, nagyobb távolságok esetén még mindig kihagyhatatlan elemei egy-egy squad felhozatalának. A fenti képen nem csak az ajánlott kiegészítők listáját olvashatjuk le. A plusz és mínusz előjellel ellátott értékek nem elírások, ezek a Weapon Tuning szekcióra vonatkoznak. Az új funkció segítségével szinte a végletekig finomíthatjuk és személyre szabhatjuk az egyes kiegészítőket.

Akciófigyelő: Ingyenes és megmarad a Splinter Cell, mert éppen 20 éves

×