Nem kell ráfeszülni a tűzpárbajra.

Ahogy az lenni szokott, a Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 első szezonja több új fegyvert is elhozott magával. Ezek egy részét a Battle Pass-ban oldhatjuk fel, míg a többit valamilyen in-game kihívás vagy Store Bundle segítségével. Van azonban egy „különleges” Blueprint, melyet az egyik, szintén nagyon friss játékmódban szerezhetünk csak meg.

Ez a fegyver nem más, mint az M13B, a mód pedig értelemszerűen a DMZ. A feladat első körben nem is tűnik túl nehéznek, a Chemist névre hallgató „Boss” NPC-t kell legyőznünk. A karaktert a fenti ikonnal jelölt radioaktív területe(ke)n találhatjuk meg. A PvE harc megizzaszthat egyedül, így érdemes teljes csapattal nekivágni. Szintén kiváló tipp lehet egy-egy Gas Mask beszerzése, mellyel a zónák alapsebzésén tompíthatunk.

@blockay How to unlock the M13 and M13B in Modern Warfare 2 and Warzone 2 DMZ mode #warzone #dmz #warzone2 #mw2 ♬ The Perfect Girl – Mareux

Új trükk bukkant fel TikTokon!

Hamar népszerű lett a fenti, pár másodperces videó, melyben több tanácsot is kapunk. Egyrészt érdemes valamilyen járművel legyűrnünk az NPC-t, hiszen így pillanatok alatt, tűzpárbaj nélkül a miénk lehet a Blueprint. Másrészt azt sem szabad elfelejtenünk, hogy egyszerre csak egy ember szerezheti meg a squadból a fegyvert, így többször is végig kell pörgetnünk a folyamatot, ha a Trio minden tagja megszerezné. Az M13B megszerzéséhez természetesen ki is kell jutnunk a térképről, anélkül nem lesz sikeres a művelet.

Így javítsd a hibát, ami nem enged Warzone 2-t játszani

×