Nem lenne meglepő, a leakerek is erre utalgatnak.

Az Epic Games meglehetősen érdekes bejelentéssel jelentkezett múlt héten. Az FNCS meghívásos, immár teljesen offline esemény utolsó napján egy pár másodperces teaser videót vetítettek le a közönségnek. December elején egy hatalmas event fogja lezárni a jelenlegi szezont és ezzel együtt a harmadik Chaptert is. Bizony, a fejlesztők a korábbi, akár több éves ciklusokat átfogó fejezeteket lerövidítették egy évre.

Eddig minden esetben új pályát is jelentett a Chapter váltás, nagy eséllyel ezúttal sem lesz ez másképp. Amit szintén érdemes lehet megemlíteni, hogy az új szigetek mellé mindig érkezett valamilyen megváltozott mechanika is. Chapter 2-ben például az úszás volt az újdonság, míg Chapter 3-ban a slide mozgás és a No Build mód.

Az FPS nézet lehet a következő?

Az FPS/FPP mód lehetősége már 2020-ban is felröppent, ám akkoriban nehezen lehetett volna elképzelni az építés miatt. Most, hogy a Zero Build lassan egy éve a játék része és a felhasználók is szeretik, ideje ismét megfűszerezni egy kicsit a Fortnite-ot. 2022 nyarán HYPEX, a veterán Fortnite adatbányász felfedezte, hogy az Epic Games programozói bizony elkezdték finomhangolni a régóta kért kameranézetet.

Ahogy az építés nélküli módok, úgy az új nézet is visszatérésre késztethetne régi játékosokat, de bizonyára sok újonc is beadná a derekát, akinek az eddigi TPS/TPP nem volt szimpatikus. Két hét és minden kiderül, remélhetőleg az Epic Games lecsapja a magas labdát.

Vissza a jövőbe magyar módra – A szemed kifolyik a pesti sufni DeLoreantól

×