Mintha a Wishről rendelték volna.

A rajongás nem áll meg ott, ahol a pénztárca véget ér. Meg hát a magyar is egy leleményes teremtés, szóval megtaláljuk a magunk furcsa módját szinte mindenre. Ha időutazó DeLoreant például nem tud magának venni az átlagember, akkor majd csinál magának egyet.

Van egy Facebook-oldal, a Squatting Slavs In Tracksuits, ami katasztrófaturisztikai alapossággal mutatja be azokat a csuda dolgokat, melyekkel csak és kizárólag Közép- és Kelet-Európában találkozhat az ember. Na a budapesti sufni DeLorean pont egy ilyen odaillő látványosság, hiszen a világon máshol hol látni egy Citroen BX-et szigszalaggal, kartonpapírral, na meg némi mosógépalkatrésszel a Vissza a Jövőbe ikonikus autójává változni?!

Igaz, a Kertész utcai látnivaló a ‘Kókány sufni tuning‘ nevű Facebook-csoportban bukkant fel előbb, majd a Vezess.hu bölcsen elindította a terjedést, amit a világhírnév kapujában nagyon fontos kiemelni. Merthogy ennek szinte biztosan a csodájára fog járni minden DeLorean és Vissza a Jövőbe rajongó.

Azt mondjuk nem tudni, hogy pontosan meddig álldogál még a 7. kerületi utcán, mielőtt továbbállna a következő, vagy az előző évszázadba. A kocsi rendszáma ugyanis francia, szóval nem érdemes a zarándokutat sokáig halogatni. Persze aligha fog Magyarországon időutazást végrehajtani, mivel a pesti forgalom, illetve az utak taktikai kátyússága miatt esélytelen elérnie a 88 mérföldes sebességet. És mivel nem látunk rajta más, fluxuskondenzátor módosítást, a járgány ezen verziója valószínűleg még nem képes repülni…

Ezt is érdemes elolvasnod:

Videón a horrorbaleset, amiben egy elszabadult Tesla két embert is halálra gázol

 

×