Érdemes minden lehetőségre felkészülnünk.

Múlt héten érkeztek meg a Warzone 2.0 és a DMZ játékmódok. A felhasználók még javában lubickolnak az újdonságokban, szinte minden napra jut valamilyen felfedezés. Sokáig úgy tűnhetett, hogy a loadoutok nem lesznek olyan hangsúlyosak a friss játékban, ám nem is tévedhettünk volna nagyobbat.

A Warzone 2.0 egyik nagy újdonsága, hogy Medium és Large Backpack esetén akár három fegyvert is magunkkal vihetünk. A korábbi párosítások sem voltak rosszak, ám így már tényleg mindent lefedhetünk. Legyen szó közelharcról, közepes távolságokon zajló tűzpárbajról vagy épp távoli sniperezgetésről, mindig nálunk lesz a megfelelő eszköz. Jól tudja ezt WarzoneLoadout is, aki az elmúlt napok tapasztalatai alapján összeállította a jelenlegi szentháromságot.

 

Nézzük is, hogy mely fegyverek mellett érdemes letennünk a voksunkat!

A fegyverek a jövőben cserélődhetnek, ám az biztos, hogy szükségünk van:

  • Egy sniperre, amely olyan távolságokon is hatékony, ahol az AR/LMG fegyverek már nem
  • Közepes távolságokra egy AR-nél nincs jobb választás
  • Közelharcra pedig egy SMG-t érdemes betáraznunk

Jelenleg a Fennec, TAQ-56 és SP-X hármasa fedi ezt a legjobban. A Fennec alapvetően nem a legkönnyebben kezelhető fegyver, ám a fenti loadout segít ezen. A TAQ-56 a legjobb AR-ek között van, míg az SP-X 80 a Sniper kategóriában nagy favorit, de az MCPR sem rossz választás. A mínusz és plusz értékek ezúttal is a Weapon Tuning értékekre vonatkoznak, mely a Modern Warfare II-vel debütált.

Így szerezheted meg legkönnyebben a DMZ exkluzív COD fegyvert

×