Hamarosan kezdetét veszi a futball világbajnokság.

Hamarosan kezdetét veszi a futball világbajnokság. Sajnos nemzetünk nem tudott kijutni a világeseményre, ám ettől függetlenül biztos mindenki szimpatizál más nemzetek válogatottjával. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy Molnargabo, Mogács Dániel, Bertinho, vagy éppen Sütő Karcsy kiket favorizál, s ráadásul még FIFA Pontot is szeretnétek nyerni, vasárnaptól a kedvenc helyetek az Unibet Twitch csatornája lesz!

Jön ugyanis a Qatar Challenge, ami az Unibet saját foci vb-s műsora, némi csavarral. Ha szomjazod a focit és szereted a Fifát, akkor az előbb említett sztárinfluenszerek a legjobb programmal készülnek Neked!

Vasárnaptól (november 20.) minden olyan napon, amikor világbajnoki meccset játszanak, az Unibet csatornáján 18 órától egészen 20 óráig Qatar Challenge fog pörögni. A műsorban a tartalomgyártók kitárgyalják a nap mérkőzéseit, fogadási tippeket adnak a műsorvezető segítségével, valamint le is játsszák a szóban forgó meccseket. Minden napra jut bőven találkozó, hiszen a nap főszereplői oda-vissza lejátsszák majd az aktuális nap párosításait. Vérengzésre nem kell számítani, fókuszban a jókedv és a futball szeretete áll.

Platform: PS5

Egyébként, ha attól tartanátok, hogy Molnargabo bucira veri Dr. Mogácsot, nem kell félni, a kihívás természetesen telis tele lesz különféle nehezítésekkel, csavarokkal, hogy ezzel is fokozzuk a jókedvet.

Ami pedig biztosan mindenkinek mosolyt csal majd az arcára, az a műsorok végén esedékes nyereményjáték. Minden műsort egy sorsolással fognak zárni az Unibet csatornáján, 2800 PC-s FIFA pontot lehet majd elhappolni. Abból azért lehet venni csomagot bőven…

A Qatar Challenge november 20-án indul az Unibet Twitch csatornáján, 18 órakor!

Két nap alatt minden megváltozott – Krasi metajelentése nagyon kellemetlen

 

 

×