Krasi, a FIFA közösség egyik közkedvelt streamere, a legújabb helyzethez úgy alkalmazkodott, hogy az összes védekező játékosára Shadowt rakott, a támadókra pedig Huntert.

Kulcsfrissítést eszközölt a FIFA 23-on a héten az EA Sports. A kapusok mozgásán pontosítottak, valamint gyengítettek a külsővel történő lövéseken. Az Outside Foot Shot traittel megáldott kártyák persze még mindig jól lőnek, de nekik is 10%-kal pontatlanabb már a lövésük.

Viszont más érdekességekre is fényderült. Többen jelezték, hogy az AcceleRATE stílusokat is megpiszkálták a fejlesztők, méghozzá metameghatározó módon.

Az Explosive játékosok tényleg robbanékonynak hatnak, így jóval jobban gyorsulnak, mint eddig. A Controlled az még mindig egy általános futási stílus, viszont a Lengthy, ami eddig meghatározta a metát, a tapasztalatok szerint rosszabb lett.

Sok esetben mostanában a Controlledot részesítik előnyben védő játékosok esetében, így több Anchort és Architectet a Shadow váltotta fel ismét. A támadók esetében pedig az Explosive az ász, vagyis Hunter, Hawk, minden, ami Pace-t ad.

 

Krasi, a FIFA közösség egyik közkedvelt streamere, a legújabb helyzethez úgy alkalmazkodott, hogy az összes védekező játékosára Shadowt rakott, a támadókra pedig Huntert. Egyedül Mbappé esetében szakított a formulával, őt egy Hawkkal toldotta meg.

Az eredmény elkeserítő, véleménye szerint az eddigi legkönnyebb kvalifikációs időszakán van túl, sima 10-0-át játszott, mindenkit körbefutott a lapjaival.

Ennyit tehát a taktikus futballról, visszatért a „sprintelős FIFA”. Sok szerencsét mindenkinek!

Széthullott a FUT játékospiac, többen milliókat bukhattak a frissítés óta

 

×