Biztató hírek érkeztek.

Alig pár óra választja el a Warzone 2.0 rajongókat a tényleges starttól, így mindenki tűkön ülve várja már az este 19:00 órát. Az elmúlt napokban ismét többször előkerült a FOV témaköre, mely már az előző kliensnél is kiváló vitaforrásnak bizonyult. Sokáig még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán a Warzone 2.0 megérkezik-e a régebbi konzolokra, így ezért nem is volt sokáig terítéken.

A FOV a Field of View (Látószög, Látómező) beállítást takarja. A Modern Warfare II kliens támogatja ezt a régebbi konzolokon, ám Vanguard esetében is így volt, miközben a Warzone csak PC-n biztosított lehetőséget a személyre szabásra. Egyre aktuálisabb a kérdés, hogy mit is várhatunk az új battle royale klienstől.

Úgy tűnik, hogy pozitív hírekkel várhatjuk az estét!

Hope, a veterán Call of Duty leaker már augusztusban jelezte, hogy bizony a PS4 és Xbox One tulajdonosok is megkapják a csúszkát. Azóta több bejelentésen és béta időszakon is túl vagyunk már, ám egyértelmű választ továbbra sem kaptunk a fejlesztőktől. Biztató lehet azonban, hogy az adatbányász pár órával ezelőtt ismét megosztotta az eredeti tweetet, mely arra utal, hogy azóta nem változott ez az állítás. Nincs több megkülönböztetés a konzolos és PC játékosok között, mindenki szabadon állíthatja majd a számára legjobban tetsző FOV értéket. A biztonság kedvéért az esti startig érdemes pletyka szinten kezelni a dolgot, nehogy csalódás legyen a vége.

A valódi rettegés – 4 brutális horrorfilm, amik tényleg megtörténtek

×